Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam! Czy ktoś z Forumowiczów kojarzy taki film niemy, ostatnio 2 razy w TV Regionalna w cyklu Kino Retro, tylko ani razu nie trafiłam na początek. Z grubsza chodzi o to, że mąż (Wiktor) jest niewdzięcznikiem, który nie docenia swojej żony, która nie pracuje zawodowo, tylko całymi dniami dba o dom i dzieci, i żeby...

Z lat 90tych, jedyne co pamiętam, to to, że policjant który cierpiał na bezsenność odkrył że jego sąsiedzi codziennie zmieniają swoje życie, pracę. Odkrył że w nocy świat jest przebudowywany. Ktoś kojarzy tytuł?
Pozdrawiam kochani!

Hej, proszę o pomoc.
Oglądałam dziś Pan i Pani Smith i przypomniał mi się film, który też już jakiś czas temu oglądałam... też chyba o płatnych zabójcach, albo coś podobnego, ale pod koniec mąż miał zabić żonę przy helikopterze chyba, ale ona się sama zabiła, wiem, że mieli dziecko i opiekunka w to jakoś zamieszana...

więcej

Hej wszystkim! :)

Poszukuję filmu, który prawdopodobnie był thrillerem, gdzie było prowadzone śledztwo w celu odnalezienia dziecka, gdzie poszukiwana była przetrzymywana w okolicy, a w punkcie kulminacyjnym filmu główny bohater, bodajże policjant lub detektyw został przez przestępcę uwięziony pod ziemią przy domu,...

więcej

Jak w tytule . O ile pamiętam serial polski z serii Opowieści niezwykłe lub w tym rodzaju W treści filmu który pewnie nie trwa długo bo wszystko dzieje się gdzieś w pomieszczeniu . Dwóch ludzi rozmawia ze sobą po czym podczas tej rozmowy jeden zamurowywuje drugiego w ścianie . Podczas wkładania jednej z ostatnich...

Od pewnego czasu mam problem z ocanianiem ludzi kina .Wystawiam ocene nie ma problemu ale gdy powracam na tą stronę z powrotem moje noty zostają usunięte i nie zapamiiętane.

Witam szukam filmy z gatunku zombie z roku 2021 i te które mają pojawic sie w tym roku 2022 . (Na Youtube i google nie wyskakuje na temat)

Szukam filmu kostiumowego o kobiecie która została śpiewaczką, w między czasie oskarżona chyba o czary jakiś czas przebywała w klasztorze. Film był nadany w tvp miał 2części

Witam od dłuższego czasu nie można oceniać ról aktorskich w filmach,ktoś coś wie na ten temat?

naprawi wyszukiwarkę , na której nic nie idzie znaleźć , wpisuje dany tytuł wyskakuje multum nie podobnych tytułów masakra dość często trzeb szukać filmów na filmwebie przez wyszukiwarkę google