Od długiego czasu mam problem z liczbą wyświetleń w ''Chcę zobaczyć''. Na stronie głównej liczba pokazuje 47. natomiast kiedy w to kliknę, ta liczba pokazuje 18. Czy to jakiś błąd filmweb czy z mojej strony? Pisałam parokrotnie do nich, ale na odpowiedź się nie doczekam. Jest ktoś Was w stanie pomóc? Irytuje mnie ten...
więcej
Pamiętam jeden odcinek, gdzie jakaś babcia dała dzieciakowi słone orzeszki. Bardzo mu smakowały, na co ona powiedziała, że nie może gryźć, więc tylko je oblizuje z czekolady.
Chyba każdy odcinek miał jedną lub kilka takich różnych historyjek.
Wypadło mi z głowy, a muszę wiedzieć na już. Pająk z kosmosu włazi ludziom do ust i przejmuje nad nimi kontrolę. Akcja dzieje się chyba w Los Angeles. Proste, ale mam zaćmienie, a chyba coś pomyliłem z rokiem, bo nie mogę znaleźć.
Małżeństwo płynęło na łódce i ta żona wyskoczyła/ upozorowala własna smierć. Po czym wróciła do domu i miała już popakowane rzeczy i wyjechała obcięła włosy pofarbowala. I reszty nie pamietam
Are you in need of Guaranteed Cash quick money apply here contact us for more information on how to get started:(Whats App) number +917310847059
Szukam filmu
Pamietam jakąs kobietę która opiekowała się chłopakiem którego do choroby psychicznej doprowadził ojciec.Kazał mu zjeść jakąs starą owsiankę-potem ją zwymiotował też musiał to zjeśc:(
Pamiętam wsadziła go pod prysznic a on się darł że się rozpłynie w kratce
Wzieła go do restauracji on się posikał ze...
Witam szukam Filmu z sceny (link w niżej 2:52 minuta )
https://www.youtube.com/watch?v=Q69BhyqW424&ab_channel=%D0%A1iekawostkize%C5%9Bw iata
Hejka juz kiedyś mi pomogliście...przypomnijcie mi 2 tytuły filmów...opis pierwszego
Mała wyspa ojciec mieszka z córką która choduje owczarki...wczasie wydanego przyjęcia na wyspie...dziewczyna zostaję zgwałcona przez pijanego gościa którego po chwili dorwały jej owczarki...mija z 30 lat grupka młodych ludzi wybiera...