Witam, proszę o pomoc w znalezieniu filmu. Był to horror z zombie. Pamiętam, że byl jakiś wirus, część rozgrywała się w szpitalu. Były sceny na stacji benzynowej, możliwe, że jakaś stodoła. Wiem, że na końcu uciekali autem lub ciężarówką i w tle było widać jak wybucha bomba, najprawdopodobniej atomowa. Z góry dziękuje...
więcejFilm był o sekcie która czciła dobermany(chyba)na jakie farmach , gł bohater powraca do domu i tam w miasteczku dzieją się dziwne rzeczy, zastraszenie panuje , na końcu ze starszą kobitą)jakąś sąsiadką zakradają się na "czarną mszę" odprawianą przez najbardziej wpływowe osoby z miasteczka i traktorem chcą rozjechać...
Całkiem niedawno oglądałam dość nowy film. Nie mogę znaleźć tytułu.
Thriller o ojcu i jego sparaliżowanej czterokończynowo córce. Film zaczyna się w samochodzie, ojciec i jego córka przywiązana do siedzenie bo jest tetraplegiczką. Córka zostaje sama w domu, a ojciec przed domem ma atak serca.
Witam nadal jest problem z opcją " Ukryj obejrzane " i Ukryj "nie interesuje mnie" czy ktoś wie gdzie można to zgłośic. Proszę o szybko pomoc.
Skoro banujecie mnir za pewne rzeczy (wojn itp). Nie banujcie. Te filmy są tragiczne (spotkamy się w sądzie. Możr się nauczycie. Elo.