pamiętam że facet (zły) ma złożyć berło z 3 części. Jedną z nich przewozi katolicki ksiądz czy nawet biskup w pociągiem. Oczywiście morduje kapłana (chyba przy użyciu magii) żeby zdobyć fragment berła.
o 17 letniej blondynce,która została kochanką bogatych,chodziła na prywatki,ostatnia scena filmu była jak wyszła z imprezy z domu jakiegoś,zdjeła buty i boso po śniegu skierowała się do lasu,została tam ponoć zamordowana przez nieznanego sprawce
Joaquin Phoenix to aktor nieszablonowy, lecz występujący w postaciach dość przytłoczonych życiem i niestabilnie emocjonalnych. Czy bez takich ról, człowiek ten byłby podziwiany na całym świecie? Co na ten temat sądzicie?
Cześć Wam! Dramat sportowy z 2005 roku, pt. ,, Trener" stał się dla wielu wyznacznikiem tego gatunku, ale i podzielił krytyków. W głównej roli zagrał Samuel L. Jackson. Ten film, ta rola w mojej opinii jest kojarzona z osobą aktora, który wypadł kapitalnie. Czy uważacie, że bez tej kreacji aktorskiej wasze zdanie o...
Witam wszystkich kinomanów. Ostatnio na polsacie po raz kolejny leciał film ,,Titanic" z legendarnym już Jackiem Dawsonem i Rose Bukater. Naszła mnie refleksja, a mianowicie jak myślicie, czy można było uratować Jacka. A może inaczej trzeba było nakręcić scenę. Jakie są Wasze odczucia, wrażenia. Wolne wnioski mile...
Witam :-) Szukam filmu w którym chyba 5 nieznajomych sobie mężczyzn budzi się sama w opuszczonym (baraku ?) i muszą walczyć o przetrwanie. Niestety Google w ogóle nie pomogło podpowiada tylko że to Chłopaki z Baraków...... Głupie Google.....
witam mam pytanie czy znacie film bądź filmy o tematyce siedzących na barkach postaci małych aniołka i diabełka podpowiadający co ma dalej zrobić bohater i nie jako pojedyncza scena a cały film o takim motywie
pamiętam że kiedyś leciał taki film w TV i to była chyba komedia romantyczna
Witam. Kiedyś oglądałam film coś chyba z gatunku thriller/ horror. Nie był straszny aż tak. Akcja działa sie głównie w lesie. Mężczyzna więził kobietę. Chłop miał na głowie jak dobrze pamiętam kapelusz albo kaptur. Ona musiała pielęgnować tam ogródek z warzywami albo ziołami. I jak raz wyrósł kwiatek to ona cieszyła...
więcej