Podawajcie tytuły filmów z bohaterami sportów co posiadają jakieś moce albo z super zdolnościami , ja lubiłem " Debiutant roku " co upadek chłopaka po przez skręcenie ręki pozwalało rzucać piłka do baseballa ⚾ z niewiarygodną siła.
Szukam filmu pamiętam jak przez mgłę , była scena chyba na jakimś złomowisku , walczyły 2 roboty z czego jeden przypominał cyborga bo przypominał człowieka a ten drugi był zdecydowanie większy i chyba z jakiegoś żelastwa , ten duży mu chyba ucioł nogę nie pamiętam dalej .
Witam,
Nie pamiętam jaki tytuł nosiła seria filmów w której elita bogatych ludzi łapała zwykłych ludzi a potem zabijała ich dla zabawy, przyjemności. Ktoś mi przypomni tytuły?
Wiele aktorek ma tu trochę zawyżone oceny za rolę w filmach ponieważ te aktorki uchodzą ogólnie za piękności. Nie ukrywam że sam nie jestem wolny od tej przywary bo np Emilii wystawiłem chyba trochę za wysokie noty. Czy to jest w porządku i czy nie powinno się postępować inaczej i wystawiać oceny aktorkom za...
Pomóżcie. Szukam komedii chyba hiszpańskiej. Składa się z krótkich historyjek. Pierwsza dzieje się w jakimś przydrożnym barze nocą, jest tam kelnerka i jakiś wpływowy polityk i ktoś ginie. Kolejna historyjka o facecie który jedzie samochodem i chyba pokazuje nieprzyzwoity gest mijanemu facetowi w innym samochodzie....
więcejNie pamiętam czy z kamery jak grave encounters czy nie ale raczej tak. Wchodzą gdzieś grupką i pewnego momentu dziewczyna (głównego boharera???) zdradza go z innym bo są już opętani albo tylko ona. Wchodzą bodajże do jakiegoś budynku przez lukę w furtce? Myślałem właśnie, że to grave encounters ale to nie to
Witam, film na pewno lata 90. Grała w nim para popularnych aktorów. Kobieta i mezczyzna. Fabuła: sloneczny krajobraz, jakis meksyk czy kalifornia. Facetowi psuje sie auto, zatrzymuje sie w jakims miasteczku, oddaje auto do warsztatu, mechanik wciaz zwleka z naprawa. W tym czasie facet poznaje kobiete, ktora ma...