Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Siemanko, ostatnio przypomniało mi sie jak pare lat temu oglądałem pewien film i nie moge sobie przypomnieć jak sie nazywał oraz nigdzie nie moge go znaleźć. Był w stylu trylogii "Friday". Był o czarnoskórych gangsterach i niestety niewiele pamietam ale mam w głowie scene jak jeden z bohaterów pracował jako listonosz...

więcej

Witam. Szukam filmu polskiego. Fabuła była taka że chłopak został potrącony przez samochód , później w jego życiu zaczęły się dziać dziwne złerzeczy, dopiero na koniec filmu okazało się że on nie żyje i jest w piekle. Z tego co pamiętam to był polski film taki bardziej amatorski.

Ed Wood jest powszechnie przedstawiany jako najgorszy reżyser w dziejach kina. Czy jednak jest to prawda ? Nigdy nie było gorszych reżyserów ? Filmy Wooda oczywiście są tragicznie zrealizowane ale chociaż są zabawne. Przypominam też że Plan 9 z kosmosu w Polsce był grany na TVP Kultura. Wydaje mi się że chyba byli...

Witam. Szukam filmu, który wiele lat temu oglądałem w telewizji ( chyba któryś kanał TVP). Film młodzieżowy produkcji europejskiej (prawdopodobnie niemiecki lub skandynawski).
Co pamiętam z fabuły:
Główny bohater chłopiec przebywa na kolonii wakacyjnej, gdzie jest nielubiany i prześladowany przez inne dzieciaki. W...

więcej

Hej, Wiecie może co za film wyświetlany jest w tle?

https://www.youtube.com/watch?v=xLQSeXTnBeM

hej, szukam tytułu starego filmu, przynajmniej 15-20 letniego, bo tak dawno go widziałem w TV. To prawdopodobnie film amerykański. Pamiętam, że było coś o oblężeniu domu przez policję, być może był to film o sekcie. Na końcu bohater wraca w stronę oblężonego domu, kuśtykając, z bronią w ręku, śpiewają na 99% piosenkę...

więcej

Witam!
Jak w temacie. Duzo nie pamietam, ale postaram sie podac jak najwiecej szczegolow mam nadzieje ze ktos pomoze.

Nie pamietam w jakim okresie czasu ale napewno to nie bylo w czasach wojennych ani przyszlosci. Bylo to male miasteczko i dzieci (chyba rodzenstwo ale nie jestem pewien napewno dwojka) poszly sie...

więcej

Bardzo proszę. Cos w stylu "Pozegnania z niewinnością" albo "Megan is missing". Horrory Host i Den widziałam :)

Szukam filmu w którym Bean jest snajperem gdzieś na Wschodzie w piaskach i ma zdjąć chłopaczka ok. 12 lat bo wyglądał mu podejrzanie.
Nie zrobił tego a to był błąd.
Zna ktoś??

Szukam tytułu filmu gdzie koleś stara się rozwikłać przyczyny katastrofy, przy czym na końcu filmu okazuje się, że on też brał w niej udział ale żyje ( poprzez podłączenie jego szczątków do maszyny-komputera)