Oglądałem ok 2 lata temu film o grupie uczniów/studentów zamkniętych w inteligentnym domu, zmagających się z własnymi lękami. To był dom zdaje się genialnego naukowca. Wygraną miały być udziały w filmie.
. Bohaterowie przechodzili w wizjach przemiany, lęki pozwalały im zobaczyć swój strach. Był motyw jednego z...
Proszę o podanie tytułów filmów fabularnych o Czarnobylu, jeden to jakoś tak Nieobjęta ziemia czy coś podobnego ale jest jeszcze jeden nie wiem jakiej produkcji tylko nie chodzi o ten głupawy o grupie młodzieży która jedzie zwiedzać Prypeć, dziękuję bardzo z góry, filmwebowicze są wszystkowiedzący.
Szukam filmu, gdzie dni wydarzały się nie pokolei, była tam śmierć męża i córka, która miała szkłem pokaleczoną twarz.
Główna bohaterka chciała uratować męża i zapobiec niektórym wydarzeniom.
To byl thriller
W fabule chodzilo o to ze film zaczynal sie od np. czwartku, czyli praktycznie pod koniec tygodnia. A cos...
Ktoś kojarzy jak nazywa się film/serial w którym jest scena, z wystawy multisensorycznej Vincenta Van Gogha???
Witam. Czy ktoś zna film, prawdopodobnie stary i kręcony w Irlandii, w którym zabójca pali ciało ofiary w trakcie tradycyjnego świetowania "11th night"? W czasie tego corocznego wydarzenia, stawia się spore stosy ogniskowe na pamiątkę zwyciestwa Wilhelma Orańskiego nad Jakubem Stuartem. Bardzo kontrowersyjny zwyczaj....
więcejCześć szukam tytułu filmu . Sceny jakie pamiętam to jest rok około 2050 i bogaci ludzie za opłata podróżuja w czasie , niestety jeden w trakcie wyprawy przez przypadek coś na bucie ze sobą zabiera i po powrocie do terażniejszości wszystko zaczyna się zmieniać . Za każdym razem jak następuje zmiana przez świat...
Cześć, szukam filmu który był w latach 90' często na antenie TVP "Co na to panna młoda?" Zna ktoś jego oryginalny tytuł, albo jakieś informacje czy namiary na niego?
Z góry dziękuję
Szukam filmu, którego urywek widziałam kilkanaście lat temu. Był to film o grupie przyjaciół ze szkoły (chłopaków), z której jeden zakochuje się w dziewczynie (taka pierwsza nastoletnia miłość). Pozostali z tego powodu zaczynają go odrzucać. Musi wybrać czy bardziej zależy mu na tej grupie przyjaciół, czy na...
1)Jarosław Boberek - głos rozpoznawalny, ale potrafi go modulować nie do poznania
2)Grzegorz Pawlak - również geniusz, a słuchając audiobooków z serii o Jakubie Wędrowyczu dzięki niemu czuję się, jakbym sam znajdował się w świecie stworzonym przez Andrzeja Pilipiuka
3)Janusz Zadura - mistrz wielu głosów, Pingwin...