W roli głównej jest Dean Armstrong, który wcielił się w rolę taksówkarza. Zabiera on chyba przez pomyłkę z lotniska nie tą osobę co trzeba. W taksówce jest też pastor,ksiądz, który zostaje porwany. Na końcu filmu taksówkarz oddaje komuś walizkę pieniędzy.
Szukam horrorów/thrillerów, w których duchy wyglądają choć częściowo tak, jak za życia, a nie przypominają demonów czy topielców w stanie rozkładu. Chodzi mi o produkcje w rodzaju ,,Sierocińca'' czy ,,Szóstego zmysłu''.
Witam szukam starszego filmu animowanego o podobnej tematyce co władca pierścieni, a dokładnie była w niej drużyna składającą się z poł elfa mrocznego maga i kapłanki więcej postaci nie pamiętam, mieli pewne przygody i poszukiwania lorda paladaina prawdopodobnie tak się nazywał i chyba był bogiem, a także walkę ze...
więcejszukam nazyw filmu grupka przyjaciol zabiera nielubianego kolege na splyw kajakiem tam go zabijaja chyba niechcacy i pozniej udaja ze nie wiedza nic film jest starszy prosze o pomoc
szukam stgarego polskiego filmu hmm goni go milicja on ucieka po dachach i ucieka do domu pozniej idzie na jakis strajk tytul jest krotki prosze o pomoc
Jest to film, który oglądałam, jak byłam bardzo mała, czyli był to wczesny 2000 rok, więc film może być dosyć stary, ale utkwił mi w pamięci. Pamiętam tylko kawałek i niestety nic więcej ale mam nadzieję, że może ktoś kojarzy. Jakaś dziewczyna szwendała się z jakimś dzieckiem po mieście i jakiś statek przechodzi mi...
Czy ktoś może kojarzy ten film? Jedyne co pamiętam to że leciał jakieś około 7 lat temu oglądałam go na tvn 7 i że byl motyw chłopca który poszukiwał jakieś wróżki tak jak w pinokio (być może to nawet było kompletne odzwierciedlenie tej bajki) i co najważniejszego wszytsko wyglądało jak z dalekiej przyszłości. Pamiętam...
więcejOczywiście sceny rozbierane w filmach nie są wcale konieczne, bywają nawet zbędne ale jeżeli jakaś znana aktorka wyręcza się w takich scenach dublerką to nie jest aby oszukaństwo wobec widzów ? Skoro np w scenariuszu widnieje nazwisko kogoś takiego jak Emilia Clarke lub innej gwiazdy a dana gwiazda zgadza się...
Witam Serdecznie!
Mam ważne pytanie. Czy istnieje możliwość powiadomienia Administratorów Filmwebu o braku na liście castingowej istotnej postaci? Nie jest to rola pierwszoplanowa ale jedna z fundamentalnych i zdecydowanie jej brakuje. Chodzi o Johna Edwarda McInerneya występującego, w jednej ze scen pewnego filmu,...