Serial francuski był emitowany może lata 2002-2007, aktorka to kobieta karzeł i jest detektywem duchem, cała akcja odcinków dzieje się na zamku.
Witam.
Kiedyś byłem fanem westernów.
Oglądałem ich dużo ale głównie te z dawnych lat bo są chyba najlepsze.
Niestety bylo to dość dawno więc nie pamiętam tytułów a szukanie to musiałbym oglądnąć chyba wszystkie w historii a są ich dziesiątki by znaleźć te konkretne.
Moje pytanie czy znacie westerny z dawnych...
Osadzony skazany na smierć miał uzdrawiające moce, przykładał reke i z palców leciały iskry. po egzekucji ci których uleczył po kolei też zbizali do jego ciała reke przeleciały iskry a on odżył (to nie Zielona mila)
szukałem tez filmu o statku ale temat znikł
znalazłem ten film "Śmiertelne przebudzenie"
Jakim był waszym zdaniem absolutnie najgorszy film i najgorszy reżyser w dziejach ?
Ogólnie za najgorszego uważa się Eda Wooda z jego Planem 9 z kosmosu ale konkurencja jest spora bo są jeszcze tacy ''' mistrzowie'' jak Andreas Schnaas, Uwe Boll, Tommy Wiseau, czy Jim Wynorski którzy chyba jednak są gorszymi...
Cześć! Mam prosbe. Skonczyłem moj nowy film dokumentalny i mam trailer. Czy możecie obejrzec i napisac mi czy trailer jest ok, czy raczej nie zachęca do filmu? W razie potrzeby mozna go jeszcze przemontować.
Tu jest prywatny link do trailera:
https://vimeo.com/711599955
Hasło: BiWL
Proszę, nie udostępniajcie go...
Dzień dobry.
Jak w temacie: poszukuję filmów o ucieczce z więźnia - takich ciekawych - jak te dwa niżej.
"Skazany na Szołszeng" i "Ucieczka z Alcatraz" - to znam. "Prison Break" też znam (ale nie o seriale mi idzie).
Szukam filmu, który dotyczył czegoś innego i był nieco surrealistyczny, ale zamieszczono w nim ujęcia z Bejrutu podczas wojny domowej (od 1975) albo już z wojny z Izraelem (od 1982). Szczególnie pamiętam długie ujęcie samolotu z przeciągłym buczeniem silnika na niebie i w tle nawoływanie muezina na modlitwę. Film z...
Krótko: kiedy Waszym zdaniem w jakiejś kategorii statuetkę dostał nie ten film, co trzeba, albo nawet nie było należnej nominacji. Dla mnie kardynalnym błędem było nieprzyznanie nawet nominacji Sylvestrowi Stallone za "Rambo" (jego finałowy monolog przebił wszystko).