Hej, szukam indyjskiego filmu, na pewno sprzed 2018 roku (na pewno jest starszy, ale nie chcę przestrzelić). Niestety pamiętam tylko kilka scen. Przez cały film przewijał się motyw czarownicy/bogini, której charakterystyczną cechą były stopy wykręcone do tyłu. Pamiętam scenę jak główna bohaterka leżała z połamanymi...
Mam absolutną słabość do rudowłosych aktorek. Proszę więc o podanie jak najwięcej filmów w których występują rudzielce. Pozdrawiam.
Od długiego czasu mam problem z liczbą wyświetleń w ''Chcę zobaczyć''. Na stronie głównej liczba pokazuje 47. natomiast kiedy w to kliknę, ta liczba pokazuje 18. Czy to jakiś błąd filmweb czy z mojej strony? Pisałam parokrotnie do nich, ale na odpowiedź się nie doczekam. Jest ktoś Was w stanie pomóc? Irytuje mnie ten...
więcej
Pamiętam jeden odcinek, gdzie jakaś babcia dała dzieciakowi słone orzeszki. Bardzo mu smakowały, na co ona powiedziała, że nie może gryźć, więc tylko je oblizuje z czekolady.
Chyba każdy odcinek miał jedną lub kilka takich różnych historyjek.
Wypadło mi z głowy, a muszę wiedzieć na już. Pająk z kosmosu włazi ludziom do ust i przejmuje nad nimi kontrolę. Akcja dzieje się chyba w Los Angeles. Proste, ale mam zaćmienie, a chyba coś pomyliłem z rokiem, bo nie mogę znaleźć.
Małżeństwo płynęło na łódce i ta żona wyskoczyła/ upozorowala własna smierć. Po czym wróciła do domu i miała już popakowane rzeczy i wyjechała obcięła włosy pofarbowala. I reszty nie pamietam