Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

w zasadzie siostra szuka,opowiada o jakichś dzieciach czy dziewczynce,która ukradła czarownicom coś(chyba szkatułke) te czarownice ją znalazły

O ile dobrze pamiętam film był o dziewczynie która jeździła na deskorolce, i o drugiej która zginęła chyba przy ulicy i ta dziewczyna na deskorolce jeździła w to miejsce i później się porozumiewała z ta która zginęła

Scena którą pamiętam to, matka z dzieckiem wygłupiają się potem syn ucieka na cmentarz gdzie akurat odbywa się pogrzeb strażaka/policjanta. Dzieciaka zauważa uczestnik pogrzebu afroamerykanin, który mówi, matce dziecka że dziecko jest wyjątkowe i daje jej swoją wizytówkę by przekazała ojcu dziecka.
Kojarzy mi się z...

więcej

Witam, czy ktoś z Was zna może te twarz: https://imageshack.com/i/po0CfToDj
Dziękuję z góry za odpowiedź.

Bjōrn versus Björn?

Wie ktoś gdzie taka wersja mogłaby być dostępna? Myślałam nawet o przetłumaczeniu wszystkiego sama i dodaniu napisów ale kompletnie nie wiem jak miałabym to zrobić od strony technicznej. Zależy mi na pokazaniu filmu bliskiej mi osobie.
Proszę o wyrozumiałość

Witam, poszukuję komedii (z elementami parodii, pastiszu) z lat 90tych, z następującym wątkiem: kobieta zabiła (lub ma zamiar zabić) męża, i przygotowuje za niego list pożegnalny (że niby samobójca), a pierwsze zdanie w liście zaczyna się mniej więcej tak: PO PIERWSZE MOJA ŻONA JEST NIEWINNA, ONA MNIE NIE...

Cześć, nie lubię zadawać pytań o film gdy pamiętam niezbyt dużo szczegółów, lecz nostalgia zwyciężyła, Głównie co pamiętam z filmu to fakt, iż większość akcji odbywała się w mrocznym lesie oraz ruinach zamku. Pamiętam trzy postacie był to młodzieniec z wyglądu około 16 lat, człekokształtna istota ze skrzydłami, która...

więcej

Witam. Szukam filmu, rok produkcji +- 2008r. Małżeństwo stracilo dziecko, w ramach zemsty przy transporcie podejrzanego, porywają gościa i go torturują. Ktoś coś?

Dawno temu oglądałam film o przyjaciółkach, które po latach spotkały się chyba na pogrzebie. Wspominały lato kiedy były młode i szukały chyba informacji na temat chłopca, którego grób znalazły. Może ktoś kojarzy?