Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Wie ktoś gdzie można znaleźć ten film? Mianowicie chodzi mi o dość stary japoński film o nazwie( Get IT On?) z udziałem Rolly Teranishi .Wklejam link do filmu na Filmweb
(https://www.filmweb.pl/film/Get+It+On-2001-257692) oraz trailera (https://youtu.be/o0tvAV5Ay_Y). Pomóżcie ;)

Witam, szukam filmów jak w tytule. Nie musi to być główny wątek, może być też poboczny. Najlepiej zeby była to milosc/związek pomiędzy Niemcem a Słowianka/Żydówka. Z góry dzięki

Miałam to kiedyś na płycie. Bohaterowie tam chyba nawet nie nazywali się Jaś i Małgosia. On miał ciemne włosy, ona posiadała blond warkocze. Zaczeło to się od ich przybycia wozem na jakiś piknik/festyn. Jedną z atrakcji był domek ze słodyczy. Posiadał on babeczki, dach chyba z czekolady, obok płynął strumyk z lemoniady...

więcej

Tczew/okolice

siostra pamięta tylko,że o niewidomej dziewczynie której dokuczały koleżanki

Podawajcie tytuły filmów z bohaterami sportów co posiadają jakieś moce albo z super zdolnościami , ja lubiłem " Debiutant roku " co upadek chłopaka po przez skręcenie ręki pozwalało rzucać piłka do baseballa ⚾ z niewiarygodną siła.

Szukam filmu pamiętam jak przez mgłę , była scena chyba na jakimś złomowisku , walczyły 2 roboty z czego jeden przypominał cyborga bo przypominał człowieka a ten drugi był zdecydowanie większy i chyba z jakiegoś żelastwa , ten duży mu chyba ucioł nogę nie pamiętam dalej .

Witam,
Nie pamiętam jaki tytuł nosiła seria filmów w której elita bogatych ludzi łapała zwykłych ludzi a potem zabijała ich dla zabawy, przyjemności. Ktoś mi przypomni tytuły?

Wiele aktorek ma tu trochę zawyżone oceny za rolę w filmach ponieważ te aktorki uchodzą ogólnie za piękności. Nie ukrywam że sam nie jestem wolny od tej przywary bo np Emilii wystawiłem chyba trochę za wysokie noty. Czy to jest w porządku i czy nie powinno się postępować inaczej i wystawiać oceny aktorkom za...

Pomóżcie. Szukam komedii chyba hiszpańskiej. Składa się z krótkich historyjek. Pierwsza dzieje się w jakimś przydrożnym barze nocą, jest tam kelnerka i jakiś wpływowy polityk i ktoś ginie. Kolejna historyjka o facecie który jedzie samochodem i chyba pokazuje nieprzyzwoity gest mijanemu facetowi w innym samochodzie....

więcej