Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

To pierwszy film jaki pamiętam. Zapewne to było pod koniec lat 80' (maksymalnie początek lat 90)
Film wydawał mi się krótki.
Facet jechał samochodem. Chyba zabrał po drodze autostopowiczkę i razem wjechali do mgły.
W tej mgle była jakaś wioska kanibali ?
Pamiętam że na końcu ktoś ucieka autem z tej mgły i do końca...

więcej

Szuakm filmu w ktorym zbieg ukrywa sie u kobiety z dzieckiem film chyba starszy prosze o pomoc....sasiadka przynsi ciato i go widzi pozniej przyjezdza szeryf i oni sie wyprowadzaja?

Czy ktoś może polecić jakiś film o samozwańczych szeryfach? Niekoniecznie komedia, może być obyczajowy, dramat itp. Najważniejsze by łapali za tzw. "myślozbrodnię" czyli np. podrzucali worek z pieniędzmi na ulicy, a gdy ktoś się schyli to niby "złapali złodzieja".

W ramach walki z korporacją tłumaczy kretynów, proszę o pomoc w stworzeniu listy najgorzej i najgłupiej spolszczonych tytułów filmów i seriali.

Na zachętę,Klasyk:
Wirujący sex-Dirty dancing

Zachęcam do dopisywania.
Miłej zabawy.

Para dorosłych porywała dzieci. Wydawali się socjopatami.
Porwali również dziecko (chyba pochodzenia rosyjskiego).
W domu mieli super urządzony pokój dziecięcy, bawialnie. Dzieci chyba dusili.
W jednej z ostatnich scen para podejrzewana o tan proceder została odwiedzona przez osobę próbującą odnaleźć chłopaka. Do...

więcej

Witam wszystkich!
Chcialabym zorganizowac godzinne spotkania na zoomie raz w tygodniu by omawiac filmy.
Czy sa chetni?

I ma rozne problemy.W miare nowy.

dlaczego zawsze w dramatycznych scenach typu ucieczka, uwolnienie się, bieg, krzyk.. brzmicie jakbym siedział na stronie dla dorosłych?

Widziałem kiedyś dawno temu film składający się z krótkich historyjek o metrze, chyba nawet bez dialogów. Jeden był o mężczyźnie ratującym ptaka, który wpadł do metra, inny o dziecku które się zgubiło i błądziło po różnych stacjach a jeszcze inny o dziewczynie, która wsiadła do wagonu i faceci patrzyli na nią z...

Cześć. Szukam filmu o katastrofie lotniczej. Film oglądałem coś około 93-95 roku w tv więc pewnie jest starszy. Pamiętam jedynie że był to samolot pasażerski, bo ratowani byli cywile, a jedyna scena jaką pamiętam to jedna z ostatnich gdzie samolot unosił się na morzu lub oceanie, a ratowani pasażerowie byli eskortowani...

więcej