oglądałem film -Matrix Zmartwychwstania The Matrix Resurrections 2021 i nie wiem o co chodzi, fabuła jest ze niby Neo wszystko wymyslił i nie rozpoznaje on rzeczywistość od fikcji . tylko tyle zrozumiałem
Od kilku dni nie mogą mi się załadować rekomendacje na filmweb. Wszystko inne działa, tylko gdy próbuje zobaczyć moje rekomendacje to strona się ładuje bez skutku. Czy to tylko u mnie tak się dzieje ?
Szukam tytułu filmu gdzie mężczyzna spotyka młodą dziewczynę pracującą w klubie nocnym, stawia jej drinka a później zabiera ją gdzieś do baru, to była jego córka o czym ona nie wiedziała. Umówił się z nią następnego dnia na spotkanie w parku gdzie została zamordowana przez młodego chłopaka, którego wcześniej tam...
Temat pewnie był już poruszany ale zapytam :)
Jest szansa na apkę filmwebowską ? Jeśli miałbym już płacić fajnie by było gdyby taka apka powstała :)
PZDR
Pamiętam jedną scenę: w jakimś klubie/pomieszczeniu na scenie kobieta robiła striptiz do gołej kości - w ostatniej fazie weszła za parawan i widać było cień postaci ściągającej skórę, aż wyszedł sam szkielet.
Być może z lat 80. lub 90.
Ogólnie widziałem jedną scenę z tego filmu ale spodobał mi się klimat. Otóż młoda dziewczyna rozmawia z właścicielką salonu fryzjerskiego i stara się o pracę. Udało jej się dostać te pracę. Potem właścicielka pyta się gdzie mieszka i czym przyjechała bo widziała jakiś samochód na co ta odpowiada, że przyjechała...
Witam, szukam kolejnego filmu który pamiętam bardzo mało.
Chłopak którego pasją było sprzątanie domów, pracował sprzątając u innych. Poznał dziewczynę pamiętam taką scenę jak byli w mieszkaniu okryci kocami i ona coś mu chyba podała. Potem chłopak na końcu był przesłuchiwany w sprawie jej morderstwa a okazało się...
Cześć. Ostatnie 5 lat przeleżałem pod lodem i wiele mnie ominęło w kinowym świecie. Teraz chciałbym to nadrobić i mam prośbę, czy jakaś dobra dusza mogłaby wspomóc listą powiedzmy 20-30 najlepszych pozycji, takich absolutnie must-see? Przeglądałem topki na wyszukiwarce ale jakoś nie do końca ufam wynikom. Głównie...
Pamiętam, że na którymś kanale leciała cała seria filmów z jego udziałem. I w każdym ten gość reprezentował taki poziom, że głowa mała. Teraz zwyczajnie obejrzałem Dziedzictwo Bourna na TVNie i choć film sam w sobie nie był zły, to jednak go tutaj zabrakło.
Witam!! szukam tytulu bajki o chodzacych roslinach, ktore zmienialy sie w pojazdy! Jeden mial na dachu piłe i walczyl czesto z jakas koparka.... jest to stara bajka i pamietam ze byli tez tam ludzie, ktorzy podrozowali jakims duzym statkiem i uzywajac maszyn walczyli z tymi roslinami... Jedna maszyna wygladala jak...