Witam szukam filmu z lat 90 o głuchym chłopaku który widział zbrodnie (niestety tyle tylko pamiętam) pomocy
Witam serdecznie.
Szukam tytułu filmu.
Pewna osoba się przyjmuje do wojska, nikt na nią nie liczył, a podczas starcia wyniósł sporo rannych żołnierzy i został bohaterem. Pamiętam że. Spuszczał ich jakoś po linie itp. to kilka lat temu leciało. Proszę o pomoc.
Witam poszukuje filmu o pewnym wilkołaku pamiętam że w tym filmie ten wilkołak mógł jeść tylko prawiczków i dziewicę
Cześć, szukam horroru z którego pamiętam jedynie to, że grupa ludzi(?) robiła coś w lesie i spotkali jakieś community, które żyje w tym lesie. Główna bohaterka została królowa tej grupy, po czym jak jej tata pojechał jej szukać ona uciekła. Pamiętam, że film kończył się tak, że ten dowódca znalazł ją w jej domu, po...
Czy macie jakieś aktorki które chętnie zobaczylibyście w rozbieranych scenach filmowych ? Wiadomo że stosunek aktorek do tego zagadnienia jest zróżnicowany to znaczy są takie aktorki które zgadają się na takie sceny ale są i takie które nigdy takich scen nie miały. Przyznam że oglądając filmy niekiedy przychodzi mi do...
więcej
Witam!
Poszukuję dobrego filmu dokumentalnego o początkach rock and rolla/rockabilly w USA i Wielkiej Brytanii. Film może być z lektorem lub polskimi napisami.
Proszę podajcie tu linki do Filmweb'owych stron takich filmów.
Pozdrawiam
Gunmin Dummledore.
Zawsze byłem fanem tego serialu i zamierzam wybrać się na nadchodzący film. Nie wie jednak ktoś może jak bardzo Nowa Epoka jest pełna politycznie poprawnych bzdur ? W serialu to trochę występowało ale w ilościach strawnych ale co do nadchodzącego filmu jestem naprawdę pełen obaw bo ''postęp'' w filmach rozwija się...
Dzięki uprzejmości jednego z moich zacnych znajomych dowiedziałem się zdumiewającej rzeczy! Mianowicie już jutro wpada na Netflix absolutna świeżynka w postaci sequela "365 dni"! Absolutnie HBO MAX z Batmanem może zamknąć interes.
Mam pytanie czy istnieje jakaś tendencja, że załóżmy większość filmów trwa 90 ,100 a może 120minut?
Wiem, że to zależy od wielu czynników, ale chyba tak mi się zdaję, że większość nie trwa dłużej niż te 2h? No to chyba było ustalane metodą prób i błędów, że po prostu nie dało by się wysiedzieć w kinie dłużej niż np...