Nie jest to zbyt stary film, chyba francuski. Chłopak jedzie z matką na spotkanie albo spotkanie odbywa się w ich domu. Wtedy poznaje młodą dziewczynę. Poznają się, pierwszy raz, mają dziecko. Później się rozstają ale w ostatniej scenie na przyjęciu tak jakby chcieli się zejść. Nie pamiętam tytułu. Ktoś coś?
Znacie jakieś polskie filmy historyczne, gdzie wioďącymi postaciami są królowie, a te filmy są o nich i ich otoczeniu. Mogą być z różnych epok od Chrobrego do Poniatowskiego. Odpuście mi Koronę Królów.
Szukam filmu w którym na spotkaniu znajomych zaczynają się dziać dziwne rzeczy i zaczynają się zabijać. Na końcu filmu ktorys z bohaterów chcą obok domu zapalić czerwona lampę która chyba oznacza wołanie o pomoc i nagle zaczynają się takie same zapala w każdym domu w okolicy. Proszę o pomoc w znalezieniu tytulu
Cześć wszystkim. Czy ktoś zechciałby się podzielić wiedzą i podrzucił jakieś ciekawe dokumenty o AIDS w latach 80, w USA?
Szukam filmu, dość stary lata 80 być może francuski, włoski lub hiszpański. Mistrz szermierczy zaczyna uczyć młoda kobietę której zdradza wszystkie sztuczki, na koniec okazuje się że ona ma jakieś porachunki z tym gościem i w ostatniej scenie walczą ze sobą ale ten mistrz który został zaatakowany przez tą kobietę...
Cześć szukam filmy , film chyba jest stary , kiedys leciał na Polsat film .Jest to film o rodzinie i facecie który ma po zobaczebiu ich córki ma na jej punkcie obsesję , wszystko rozgrywa się w centrum handlowym nigdzie go znaleźć nie mogę ani nie pamiętam jak się nazywał .Pomocy
Potrzebuję małej pomocy szukam gdzie mozna obejrzeć film THE ROAD RIDERS z 1983 roku z Tia Carrere i Bruce Boxleiter...podr
Witam. Czy polecilibyście jakieś filmy podobne do "Upiorna noc Halloween"?
Mam na myśli NOWELE FILMOWE (horrory lub thrillery) - kilka przeplatających się historii ze specyficznym, mrocznym klimatem...