Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukałem pewnego filmu z roku 1977 i na jednym z forów dowiedziałem się że to podobno ''staroć'' Byłem dotąd przekonany że filmy z lat 50, 60 i 70 są zupełnie świeże. Rozumiem że ktoś może nazwać film niemy ''starociem'' ale film choćby z lat 50 XX wieku ? Przecież to całkiem nowe filmy.

Szukam filmu o chłopaku który ma zdolności chyba telekinezy, i źli ludzie chcą go wykorzystać do otwierania sejfów .

Byłem na seansie w Teatrze w Legnicy. Chciałbym ocenić ten film.

Wiele razy próbowałem dodawać jakieś pozycje filmowe ale bez odpowiedzi, musi więc to zrobić ktoś kompetentny a najlepiej ktoś kto już to robił wcześniej.

Czy ktoś jest w stanie pomóc mi w odnalezieniu filmu z jakimkolwiek polskim tłumaczeniem "I młodzi pozostaną" - Petera Jacksona (2018r)? Film jest niesamowity, a w Polsce praktycznie nieosiągalny jak sadzę:

https://youtu.be/IrabKK9Bhds

Witam tytuł byl coś w stylu "moderfakers" czy coś takiego to jest bajka dla starszych widzow główny bohater bardzo dobrze sie bije nie pamiętam przeszłości i jest scigany (bohater jest cały czarny)

Około 2010 roku oglądałam film (wydaje mi się, że na Disney Channel), z którego pamiętam tylko jedną scenę: chłopak chciał się popisać i (wydaje mi się, że na rowerze, ale mogła to być też deskorolka) skoczył na takiej rampie/wyskoczni, ciężko mi sprecyzować. Na koniec chyba złamał rękę. Akcja toczyła się przy lesie,...

więcej

Witam,
Ogladalem kiedys dzieckiem jeszcze bedac film ktory wtedy zrobil na mnie wielkie wrazenie. Akcja
dzieje sie w kinie i jest scena pojedynku miedzy rewolwerowcami, w momencie kiedy w filmie pada
strzal w kinie takze pada strzał, przyjezdza policja film jest powtarzany i za kazdym razem ktos na sali
ginie. A...

więcej

Witam,

Kiedyś oglądałem film na hbo go o młodej dziewczynie która została zatrudniona jako opiekunka do chłopca. Jego rodzice bili go jak coś zle zrobił. Później okazało się ze to sekta. Coś ktoś pamięta ?

Hej fani opowiem wam co pamiętam...a wy pomożecie mi jak znacie podając tytuł filmu

opis
Ojciec z ranna corka i żona przyjezdza di szpitala po pomoc dla corki..na SOR pozwolili tylko 1 z rodzicow zostać z corka...więc została matka...I ślad po nich zaginął...bohater ich szukał ale każdy ze szpitala mówił że on...

Witam szukam filmu, nie był polski. Młoda kobieta trafia do więzienia, zostawia swojego synka z babcią która oddaje go do rodziny zastępczej.

Dziewczyna miała na imię Arline. Nie wiem jak to się dokładnie pisze.