Witam,
szukam serialu który miał tylko 1 sezon
chodzi o serial w którym Budynek przenosił się w czasie może ktoś kojarzy
Cześć, szukam filmu, który obejrzałem będąc dzieckiem (jakieś 25 lat temu). Akcja zasadza się na facecie, który całymi dniami albo śpi albo leży w swoim łóżku, jest scena gdzie gra na trąbce w swoim wyrze (bądź na podobnym instrumencie) i żeby nie wstawać z łóżka, ma zamontowane linki na bloczkach i pociągając za...
Dzień dobry. Jakiś czas temu gdzieś w przedziale styczeń-luty 2022r oglądałem fragment filmu dokumentalnego który ukazywał kulisy napaści USA na Irak. Chodziło tam o domniemanie ataku na szpital z noworodkami oraz sfabrykowane dowody przedstawiane bodajże ONZ w celu aby USA i inne kraje zaatakowały Irak. Nie pamiętam...
więcej
Witam.
Dawno temu i w gruncie rzeczy z przypadku oglądałem film, który bardzo mi się spodobał jednak na przestrzeni lat jego tytuł zupełnie wyleciał mi z głowy i mimo starań nie mogę go do teraz odnaleźć.
Film opowiadał o dziewczynie (bodajże studentce), która w wakacje (najpewniej) postanowiła pracować jako strażnik...
Hej, film sprzed paru lat. Pamiętam tylko jedną scenę. To chyba była jakaś sekta, scena miała miejsce w domku na drzewie (?) Jakaś starsza kobieta zaczęła się wyginać w nienaturalnych pozycjach a naokoło niej siedziało parę osób w kółku. Ktoś, coś? :)
Wiadomo, że zarabiaja na pierwszym, próbnym zakupie, więc fanów kryminałów i thrillerów mogę uprzedzić, że tych gatunków nie ma w ofercie.
Hej,
W wyremontowanej kuchni chcę powiesić plakat filmowy, który w jakiś sposób będzie się odnosił do spożywania posiłków. "Śniadanie u Tiffaniego" odpada, "Uczta Babette" ma plakat mało spożywczy. Jakieś pomysły?