Szukam filmu, który widziałem z kilkanaście lat temu na zone Europa, akcja toczy się w trakcie wojny w Jugosławii, chyba w Serbii, sam film wyglądał na lata 90. Pamiętam tylko romans między młodym chłopakiem, a dziewczyną z bardzo krótkimi włosami. Ktoś coś?
WItam, kiedys widzialem na YT film, który bazował na niedalekiej przyszlosci i w tym filmie, USA oraz ZSRR toczyły wojne. Film byl taki dosyc futurystyczny ale mial elementy tez z czasow przeszłych. Pamietam, ze na koncu byla jakas scena, w ktorej byly jakies potwory, jakby ZOMBIE.
Pamieta moze ktos coz za tytul? Cos...
Oglądałem kiedyś film podobny do Koń wodny: Legenda głębin
Z tym że grupka dzieci znalazła dinozaura którego później szybko rósł i pod koniec znalazło go wojsko
Kojarzy ktoś tytuł?
Czyli filmy i seriale nie wymagające absolutnie żadnego myślenia, niskie, głupie, przyziemne, zawierające wątki totalnie nielogiczne, wydumane, sztuczne. Humor polegający na wzajemnym obrzygiwaniu się, bekaniu i wydawaniu innych wszelakich odgłosów fizjologicznych. Wałkowane te same problemy, ubarwione, wynaturzone....
więcej................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ...
więcej
Szkoda chłopa, ikona jakby nie było.
https://www.news.com.au/entertainment/celebrity-life/bruce-willis-reportedly-bat tling-memory-loss/news-story/6217b2e8f9fbc11414d861d1d2bc7c85
Film akcji z mocami, prawdopodobnie z okresu 1980-2000. Wydawało mi się, że to z serii Mortal Kombat, ale przeglądałem na szybko 3 części z lat 1995, 1997, 2005 i nie dopatrzyłem się tego, czego szukam.
Niestety kojarzę tylko dwie sceny.
Opis scen:
1. Prawdopodobnie początek filmu. Antagonista (ciemnoskóry lub...
Coś jak MI1, Tożsamość zdrajcy, Spooks, koniecznie o podwójnych agentach, kretach. Będę wdzięczna za wszystkie propozycje.
Siema poszukuje filmu w którym byli zakładnicy przetrzymywani w pociągu, i tyle w zasadzie wiem wydaje mi się że jeden z porwanych miał laptopa którym przez chwilę nagrywał tych którzy terroryzowali ten pociąg i obraz wysyłał (chyba do policji)
Kiedy ostatnio odświeżyłem sobie całą tą serię i oceniłem te filmy z księdzem którym nie wystawiłem ocen do tej pory (Bo oglądałem je lata temu i niewiele pamiętałem dlatego obejrzałem je ponownie) myślałem że te klasyki będą miały tutaj mnóstwo ocen a tymczasem tych ocen jest tutaj ledwie kilkaset na każdy z tych...