Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam. Szukam filmu był to budżetowy thriller w którym główny bohater jedzie w podróż jednak jego auto ulega awarii. Z lasu obok którego doszło do awarii wychodzi jakas pani i zaprasza bohatera do miasteczka nieopodal. Gdy bohater tam trafia wszystko wydaje sie normalne do momentu w którym bohater zostaje zatruty jakąś...

więcej

Szukam filmu - policjant (lub agent) do spraw narkotykowych zostaje postrzelony . W szpitalu zostaje uśmiercony a on sam trafia pod skrzydła do mistrza który go uczy sztuk walki - film raczej jest komedią bo sam mistrz jest tak szybki że biega po wodzie - prosiłbym o tytuł

Witam. Czym różni się wersja rozszerzona od wersji kinowej Halloween zabija.

Witam od kilku dni mam następujący problem mianowicie gdy klikam na dany film i zaznaczam go że chcę obejrzeć, to nie dodaje mi do bazy filmów, które chcę obejrzeć a po odświeżeniu strony z danym filmem moje zaznaczenie znika tak jakbym w ogóle go nie zaznaczył, że chcę obejrzeć. Czy ktoś z Was ostatnio miał podobny...

więcej

Witam szukam filmu z tego xo pamiętam kobieta miała wypadek wyladowala w szpitalu w spiaczce i obudzila sie w innym szpitalu w podziemiach gdzie zabijali ludzi podawali jakis plyn i znowu sie odradzali na koncu niby to bylo piekło

W filmie była przedstawiona historia chłopca który prawdopodobnie przeżył lub nie katastrofę lotniczą. Budzi się w nieznanym miejscu w którym odnajduje plecak z przyborami do przetrwania oraz motor którym postanawia ruszyć w drogę. W trakcie przygody spotyka różne zwierzęta jednym z nich jest ptak który jeszcze nie...

Szukam filmu w którym zamiast aktorów "grały" plastikowe lalki, to była komedia sensacyjna chyba.

Nie zakładam tego tematu żeby znaleźć jakiś konkretny tytuł, lecz informacyjnie dla fanów filmów dokumentalizowanych a jeżeli padnie jakaś propozycja której nie widziałem to chętnie obejrzę a to kilka moich...

Film oglądałem na VHS w latach 89-9x, jedyne co pamiętam to, że najlepszym jedzeniem był szpik kostny, bo się nie "psuł" bo lodówki już nie działały :D , były tam grupy ludzi "złych" które polowały na naszych dobrych bohaterów ;)

Hej, szukam tytułu filmu (horroru) który opowiada o kościele w którym dzieją się nadnaturalne rzeczy. Do kościoła przyjeżdżają 2 osoby które mają za zadanie sprawdzić co się tam wyprawia - bodaj ksiądz i kamerzysta który cały kościół wykłada kamerami. W kościele rzeczywiście wyprawiają się różne dziwne rzeczy. Pod...