Cześć. Widziałem fajny film horror w którym dziewczyna trafiła do baru w którym sprzątała w nowy rok. Okazało się na sam koniec że jest w piekle. Pracując w barze dzwonił ciągle do niej telefon i mężczyzna mówił że jak chce aby to się skończyło musi wyjść na zewnątrz. Film był włoski albo hiszpański.
Proszę o pomoc w wyborze produkcji z gatunku 'thriller'. Wiele jest filmów które mieszają ten gatunek z innymi jak film 'Siedem' (który uwielbiam swoją drogą) jednakże w tym temacie proszę o filmy stricte typu thriller. Przykładem takich filmów jest np 'Fatalne zauroczenie' gdzie mamy obsesję na punkcie ukochanej...
Szukam filmów z samochodami, już chyba wszystko obejrzałem od Taxi, Szybkich i wściekłych, Bullita po Grand prix czy wschód czarnego księżyca... Może ktoś coś ciekawego zasugeruje
Patryk Vega ma okazje zarobić na kolejnym filmie czyli temat Rosyjska agresja na Ukrainie i o tym ze Hitlerowiec Putin i jego Armia dokonują zbrodnie wojenne
Hej, szukam filmów które pamiętam z dzieciństwa:
1. Młoda dziewczyna wpadła w jakieś chyba narkotyki i ogolnie miala trudne zycie. Kogoś zabiła chyba w swojej obronie. Z tego co pamiętam na koncu zostala skazana na kare smierci przez komore z gazem
2. Jakaś dziewczynka zaginęła w bloku. Jakaś kobieta chodzi po...
Witam szukam filmu o kwarantannie, był on Włoski albo Hiszpanski, dokładnie nie pamiętam pamiętam że był tam budynek w którym mieszkało kilka rodzin
I mieszkal tam koles który był maniakiem apokalips itp I on w tym mieszkaniu miał doslownie wszystko jedzenie bronie itp itd, i później chyba toczyła się walka o...
Jakiś czas temu widziałem całkiem zabawny komedio-dramat. Niestety nie mogę przypomnieć sobie tytułu :(
Mam nadzieję że pomożecie :)
Opis:
Początkowa akcja dzieje się w pewnym Państwie które zostaje zbombardowane.
Główny bohater, wtedy jeszcze dziecko, widzi śmierć swoich rodziców i zaczyna życie bezdomnej...
film był o rolniku ktory mial problemy i pewnego dnia chcial sie zabic w samochodzie ale cofnął sie do lat młodości kiedy grał w drużynie szkolnej w Futbol amerykański . miał świetlaną przyszłość lecz jego ostatni mecz skonczyl sie powazną kontuzją kolana i wtedy wlasnie go zucila dziewczyna i ozenil sie z...
U mnie w kinie miejskim z repertuarem jest dosłownie dramat (I nie chodzi tu o filmy dramatyczne) Obecnie wyświetlane są dwa filmy w rodzaju '' Czas poznać miłość czy jakoś podobnie i dzieło: ''Rodzina potworów 2'' czy 'Potworna rodzina 2'' dokładnie nie pamiętam To wygląda jak realizacja scenariusza filmu...
Hej, dawno temu oglądałam film o tym jak grupa młodych mężczyzn włamuje się do domu bogatego mężczyzny z córką i synem. Pamiętam, że ten syn miał w pokoju, a dokładnie chyba w garderobie taki tunel do pokoju siostry. Z tego co pamiętam to tam się rozwija jakiś wątek miłosny między tą córką a jednym z włamywaczy. Oni...
więcej