Mogę obejrzeć w kinie film Śmierć na Nilu, długo zresztą na niego czekałem. Mam tylko pytanie, warto się na to wybrać, widział to już ktoś ?
Witam.
Szukam tytułu filmu (ew. serialu w co wątpie), gdzie była scena, gdzie główna postać stara się pozbyć jakiejś rzeczy, wyrzuca na śmietnik, a ona ciągle do niego wraca i pojawia się znowu w domu
Pamietam tą scene przez mglę i nie potrafie sobie przypomnieć więcej szczegółów.
Bardzo proszę o polecenie mi filmów dotyczących trudów odwyku i pokazujących żmudną drogę do normalności. Oglądalam klasyczne filmy o narkomanii- "Najlepszy","My dzieci z dworca zoo", "Oslo 31 sierpnia", "candy", requiem dla snu) (choc tam o odwyku było marginalnie , "kiedy mężczyzna kocha kobietę","Pod mocnym...
Stosunkowo nowy, kilkuletni, chyba remake czegoś koreańskiego. Tylko słowa kluczowe: komputery, zło, zaginięcia/samobójstwa, kolorystyka zielononiebieska.
Gdzie, bądź skąd dowiedzieć się o jednorazowych projekcjach danych filmów w Polsce? Czy są jakieś grupy, aplikacje, itd. które informują o takowych wydarzeniach? Zazwyczaj natrafiałem na takie treści przypadkowo, a chciałbym żeby było to skupione w jednym miejscu.
Mam nadzieję, że jest mniej czasochłonny sposób niż...
Szukam i szukam, ale znaleźć nie mogę, dlatego liczę na waszą pomoc, film rozgrywa się w może pierwszej, a może już drugiej połowie 20 wieku, nie jestem pewny, a fabuła wygląda następująco (mniej więcej): jakaś dziewczyna zwabiona ofertą pracy (tak mi się wydaje) trafia do domu, w którym są chyba zakonnice (albo jakieś...
więcej
Witam,
Możecie podać mi proszę tytuły filmów różnorakich o tematyce "króla Artura " ?
Lubię filmy kostiumowe a na Netflixie wyczerpałam już chyba wszystkie opcje.... Może ktoś coś ???
DG
Niskobudżetowy, niezależny, rok. prod. około 2015, w tytule chyba imię. Słowa kluczowe: willa nad jeziorem, bogate bezdzietne małżeństwo, surogatka, dziecko diabła.
nimoge przypomniec sobie film chłopak byl wpizamie i jego lozko fruwalo powstwatla na pegasusie jestem zrocznika86 cos chyba z ksieciem ale moge siemylic tytukle
Mam prośbę może ktoś z was skojarzy ten film. Pamiętam albo tak mi się przynajmniej wydaje że główny bohater nabył jakieś moce pamiętam scenę jak przebiega w czasie treningu po świeżo wylanym betonie nie zatapiając się w nim bo udaję mu się tak szybko biec. Sceny rozgrywają się w Nowym Jorku bo kojarzy mi się jeszcze...
więcej