Witam. Nie mogę sobie przypomnieć tytułu filmu, którym dawno temu oglądałem. Niewiele pamiętam, ale generalnie chodziło o to, że kobieta zaczepiła na ulicy jakąś grupę młodych zbirów, a oni zaczęli ją gonić i próbowali ją zabić. W trakcie ucieczki ona po kolei wszystkich zabiła, aż z całej grupy został tylko jeden...
... występuje śledzenie satelitarne, nieudana resocjalizacja zombiaka w laboratorium i Las Vegas? (mam nadzieję, że w jednym).
Witam w tym teledysku występuje żona Karolaka oraz jeszcze jedna znana Polska Aktorka chodzi mi o tą panią w blond włosach i kożuchu różowym.Jak ona ma na imie bo chodzi mi po głowie ze znam ją a nie wiem z jakiego filmu.
https://www.youtube.com/watch?v=anCO1k64W5k
W 2000-2005 leciał w tv na tvp 1 lub 2 póżnym wieczorem, fabuły dokładnie nie pamiętam natomiast mam takie skojarzenie ze grupa przyjaciół na swojej drodze spotyka ludzi z ktorymi wchodzą w interakcje po czym oni giną troche jakby i ich winy trochę przypadkowo, po czym oni starają się to jakoś zatuszować. Np. w...
Coś w stylu Katyń , tylko jeszcze więcej watków . Jak Rosjanie zdobywają Polskę ,co robili tam , jak byli nastawieni do cywili itd
1. Scena jaką zapamiętałem.
Gostek (główny bohater) wchodzi do jakiegoś dojo, tam azjaci coś ćwiczą, on chce się do nich zapisać (bo organizują jakieś turnieje?). Ale ten nasz bohater wygląda jak... 'plastuś'. To nie jest tym przypakowanego Van Damma. Taki kwadratowy, może nawet z brzuszkiem, w sweterku. Oni na niego...
Szukam właśnie tytułu filmu, dość starego... A mianowicie, akcja zaczyna się jak młody chłopak jedzie autem, na które spada coś z mostu. Jak się okazuje to kobieta, którą schował do bagażnika. Nie pamiętam dokładnie co działo się w filmie, jednak była też sytuacja, jak jakiś koleś sikał z okna samochodu i obcięło mu...
więcejWitam. Szukam tytułu komedia z lat 80 chyba. Chodzi o to że pan młody przed ślubem rusza na drugi koniec USA po zamówiony wcześniej sportowy samochód ferrari lub Lamborghini i tym samochodem wraca na ślub. Po drodze ma dużo różnych przygód w jednej z nich główną rolę odgrywa jakieś " atomowe burito" . Tak to...
Szukam filmu który lata temu wyświetlała telewizja publiczna. Bohaterem był Samson ale to nie był film: Samson i Dalila z roku 1949. W filmie którego szukam był motyw przewagi żelaznego uzbrojenia Filistynów nad bronią z brązu którą mieli Żydzi. Na pewno to był film nowszy od filmu o Samsonie z roku 1949.