Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Coś w stylu "Kobiety pragną bardziej" (wątek Ginnifer Goodwin), może być też poważniej ("Pianistka"), tylko bez przykładów w formie negatywnej ("Fatalne zauroczenie").

"Odważ się zdobyć faceta" - znam.

Nie wiem jak inni to postrzegają ale obecne kina ale widzę postępujący upadek kina a przynajmniej kina zachodniego. Obok produkcji coraz większej liczby poprawnych politycznie gniotów których nie da się oglądać (A wątki ''postępowe'' w kinie zachodnim są coraz ''bogatsze'' nie wiadomo czego jeszcze się doczekamy )...

Czekałem od dawna na premierę filmu Gierek. Tylko recenzenci nie zostawiają na tym dziele suchej nitki. Pytanie do tych którzy to widzieli to jest naprawdę aż tak tragiczny film czy warto jednak zużyć czas i te dwadzieścia złotych na bilet żeby to obejrzeć ?

chłopak umiera ale jego dusza jest cały czas żywa, dziewczyna moze go zobaczyc tylko w miejcach w ktorych mieli wspolne wspomnienia

Mam w glowie migawke zwiastunu filmu ktory opowiadal o swiecie w ktorym kobiety dominowaly i byly w armi a mezczyzni chodzili ubrani w czerwone burki. Bede wdzieczna za pomoc

Czy ktoś będzie w stanie podać mi tytuł filmu, którego fragmenty użyto w tym filmiku na youtube (występuje tam Kirk Douglas): https://www.youtube.com/watch?v=EfxobDTHwtQ

użytkownik usunięty

Kilkuletni film turecki lub irański o grupie wiejskich kobiet w różnym wieku. Zdarzenia wokół którego toczy się akcja nie pamiętam. Czyjaś śmierć? Nie chodzi o film "Mustang".

Cześć! Szukam już od kilku lat filmu, który widziałem kilka lat temu, podczas jakiejś domówki.

Był to starszy film (na oko z lat 60-70), prawdopodobnie był czarno-biały. Generalnie pamiętam, że film był o jakiejś sztafecie z alkoholem(wódką), gdzie uczestnicy tej sztafety biegnąc, wypijali butelkę wódki, po czym...

Aktor podobny do:
- Louie Anderson
- John Candy

Blondyn, otyły z USA lub może Kanady.
Grywał najczęściej w komediach (być może w latach 80' czy 90')
Zazwyczaj nie był pierwszoplanową.

W tym filmie komediowym co go szukam, była scena w której wszedł na drzewo do orlego gniazda po jaja, bardzo możliwe, że...

Zna coś ktoś ?
Podobnego