Czy ktoś kojarzy film w którym kobieta idzie niby na sesje fotograficzną do mężczyzny poznanego w kawiarni(?) , a zostaje uwięziona w pokoju gdzie przychodzą i gwałcą ja klienci umowieni przez porywacza? Film chyba Na faktach
Jaka jest dla ciebie najistotniejsza informacja o filmie wg której podejmujesz decyzję o seansie? (Zakładamy, że film jest dostępny, w tej lub innej formie, czyli pomijamy kwestie techniczne).
Zdjęcia? Plakat? Zwiastun? Treść? Obsada? Recenzje? Komentarze? Rekomendacja FW?
Czym się najczęściej kierujesz?
Witam szukam pewnego filmu ale nie za bardzo pamiętam tytułu filmu
Dlatego streszczę ten film tyle ile zapamiętałam .
I jeżeli komuś coś wpadnie do głowy tytuł filmu
To pisać i nie wahać się
Pozdrawiam
Emilka
Ten film opowiada o chłopcu który myślał że był bohaterem tak jak jego tata i że wszystkich obroni i...
Witam, poszukuję tytułu filmu. Oglądałem go z 15 lat temu w Tv.
Akcja rozgrywa się w obozie dla amerykańskich jeńców , oczywiście jeden z baraków z głównym szefostwem planuje ucieczkę. w owym baraku jest jeden żołnież któy przyjmuje zakłady o wszystko,pokazany jako człowiek bez serca , jest głównym podejrzanym jako...
Filmy podobne do "Lot nad kukułczym gniazdem" (1975), "12 Małp" (1995), "Przerwana lekcja muzyki" (1999)?
Oglądałam jako dziecko i za wiele nie pamiętam, ale nie daje mi spokoju.. Próbuję znaleźć i nie mogę.
Z takich rzeczy, które pamiętam:
Film opowiada o małżeństwie, którzy chcą mieć dziecko.
Wybierają się (albo sam mężczyzna idzie) na przyjęcie do znajomych (chyba z okazji narodzin dziecka), w jego głowie pojawia się...
Witam Poszukuję dobrych komedii z akcją i przygodą nakręconych w ładnych miastach najlepiej dubaj, vegas, czy inne coś w stylu szybcy i wściekli , taxi 5, godziny szczytu, elita złodziei,szpica proszę o tytuły.
Film lata około 89-90 rok. Facet chyba pilot samolotów wojskowych odrzutowych zabija całą swoją rodzinę w pokoju :rodziców, dziadków, rodzeństwo. Potem chyba kradnie samolot odrzutowy i coś chce zrobic? W tytule chyba było słowo czarny....
Większość jest oparta na podobnym motywie - koń, który sprawia trudności i dziewczynka, którą zwierzę akceptuję jako jedyną, jest to tak wyeksploatowane, że aż nudne, ale mają te filmy jakiś szczególny urok, dlatego chciałbym zobaczyć je wszystkie. Widziałem prastary, z E.Taylor, Wielka nagroda, Zaklinacz koni,...