Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam starych włoskich filmów lub takich których akcja toczy się we Włoszech. Włoskie zycie itp

użytkownik usunięty

Kojarzycie jakieś dobre filmy o naciągaczach oprócz "Naciągaczy", "Parszywych drani" i "Criminal"? "Paradę oszustów" znam.

Anglojęzyczny, plus minus 2015, dla młodzieży, prod. MTV. Uczennice przemieniają kolegę w gwiazdę rocka.

Apt 17 - interwencja - 6
Housekeeping - irytująca sprzątaczka z fochem, 4
Catch-22 - 6

Akcja filmu dzieje sie w przyszłości, gdzie ziemie zaatakowała obca cywilizacja (lub coś podobnego) jedną szansą na ratunek sa wieloryby, ale te dawno wyginęły. Pewna załoga przenosi sie w przeszłość aby ocali wieloryby i zabrać je do przyszłości.
Po drodze jednak napotykają pewne problemy których nie przewidzieli a...

więcej

Może tylko mnie te denerwuje, ale czemu ostatnio soundtracki do filmów rzadko obejmują znane i lubiane utwory(a jak są, to na parę sekund albo na początku/w creditsach)?To samo utwory robione specjalnie pod filmy. OST z Star Warsów, Indiany Jonesa, Rocky'ego, Gliniarza Z Beverly Hills czy Top Guna są legendarne i...

Witam, po raz kolejny szukam filmu, którego tytułu nie mogę zapamiętać...Opowiada o mężczyźnie, który podróżuje, (z urną) z prochami kolegi, pojawia się tam spanie w namiocie i duch - chyba :) Rozsypuje prochy gdzieś w końcu, nad wodą - chyba. Dziękuję :)

Pamietam ze był tam facet co zmieniał się w wilka
I taka zła baba która miała muchę, co żyła w jej żołądku i nie mogła długo przebywać poza nim

Poliecicie mi jakieś portale streamingowe gdzie zobaczyć można Alieny, Predatory, Avatary etc. HBO Go, Netflix, Canal +.

Witam,
poszukuję filmu w którym podczas wieczoru panieńskiego zostaje porwana kobieta (narzeczona), (jedna z kilku koleżanek które się tam bawiły) przez 1-2 typków. O ile dobrze pamiętam, porwali ją by pracowała jako prostytutka.
Jej narzeczony rozpoczyna poszukiwania wraz ze swoimi braćmi (albo braćmi narzeczonej)....

więcej