Szukam niesamowicie dziwnego azjatyckiego filmu o gościu, który, aby wydostać się bodajże z więziennej celi trenował szybkie poruszanie się i trochę jak ninja, w sensie np. była tam scena, że wszedł strażnik i nie widział tego gościa, choć był on z nim w jednym małym pomieszczeniu, bo ten był taki szybki, że zawsze...
Film z samolotami. Syn zabija w domu swoich rodziców, braci siostry, dziadków . Chyba jest pilotem i kradnie odrzutowiec.
Film z samolotami. Syn zabija w domu swoich rodziców, braci siostry, dziadków . Chyba jest pilotem i kradnie odrzutowiec.
Witam, wie ktoś gdzie mogę obejrzeć film władca pierścieni drużyna pierścienia? Lub ma go w jakiejś chmurze?
Szukał jednego filmu który raz widziałem w telewizji. Chyba amerykański kryminał w którym głowni bohaterowie to dwójka policjantów. Pamiętam scenę kiedy znaleźli na masce samochodu 3 glowy ludzi, zaraz po tym jeden z policjantów podszedł i rozmawiał z ludźmi z gangi mara salvedruvha. Film był raczej dość nowy
Film animowany, kreskówka. Chłopiec był uczniem jakiegoś starego mistrza, chyba miał za zadanie dotrzeć do niego na szczyt jakiejś góry. Tylko tyle pamiętam. Ktoś coś może kojarzy? Chyba była to jakaś seria bajek albo baśni.
Nie sądzicie ,że to jeden wielki szajs??? No sorki . Może dla młodych, niemających styczności z "filmami" to jest coś! Dla mnie to gówno totalne. Wykupiłam ten badziew na próbę i wiecie co ? Po kilkunastu filmach z logiem "N" < Netflixowym , nawet tego badziewia nie oglądam!!!!! No sorki ,ale to są teatrzyki w jednym...
więcej
1) jest dwóch agentów. Jeden z nich wchodzi do izolatki lub pokoju przesłuchań i gość który tam jest dusi agenta. Ale później agent ożywa ponieważ coś go ożywiło (kosmici?). To jest chyba komedia kryminalna czy coś...
2). Horror gdzie jacyś ludzie łapią. Porywaja grupkę młodych w celu przeszczepienia ich mózgów...