Witam poszukuję filmu, który oglądałem dawno temu. Rocznik filmu chyba 2000+ . Film opowiada o młodym facecie, który poszedł do więzienia. W więzieniu panuje mafiozo chyba włoch, i jest pokazany jawny konflikt między jego ludźmi a muzłumanami chyba muzłumanami ten chłopak jest muzłumanem ale pracuje w wiezieniu dla...
Szukam filmu podobnego do "Wykidajlo", "Zabojcza Bron", "Incydent" z 1997. W kazdym razie zalezy mi, zeby obraz przesiakniety byl amerykanskim klimatem, gdzie zazwyczaj glowna role odgrywa twarzdziel, nie znajacy slowa bol i te sprawy. Mam nadzieje, ze wiadomo o co chodzi. I nie mam na mysli swiezych produkcji, ale...
więcejPierwszy film: z lat 90, sensacyjny. Był o napadach na banki i jubilerów. Głowny bohater to był chyba czarnoskóry negocjator. Pamiętam 2 sceny: w pierwszej podczas napadu porywacz chciał samochodu, negocjator spytał się czy skrzynia biegów ma byćręczna czy automatyczna. Gdy porywacz odpowiedział, negocjator do niego...
więcej
Cześć. :) Kojarzy ktoś film, w którym tematem przewodnim było wesele. Pamiętam tylko jeden istotny szczegół. Grupka kolegów właśnie z tego wesela ukradła ojcu panny młodej barana (kozę, osła - coś w tym stylu). To zwierzę zjadło jakieś narkotyki i musieli jej dać tabletki przeczyszczające.
Jeśli ktoś kojarzy z jakim...
Witam. Może ktoś oglądał i kojarzy, ja pamiętam tylko 1 scenę: najprawdopodobniej główny bohater jedzie samochodem (najprawdopodobniej sceneria pustynna) w pewnym momencie za nim idą/jadą jacyś ludzie on zatrzymuje się, wysiada z samochodu z gitary lub futerału wyciąga jakiś miecz chyba katanę i na nich biegnie hmm to...
więcej
Dzisiaj w TVN film "Prawdziwe męstwo" (True Grit) 135 min, Western, USA 2010
piątek, 23 stycznia 23:10
o małolacie co handlowal narkotykami murzyn i siedział przed blokiem na samochodzie.Pamietam ze jedna narkomanka chciala mu za działke zrobic l... a on powiedział ze tylko kasa