Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Dobry wieczór, siedzi mi w głowie od pewnego czasu film, prawdopodobnie był to horror, z którego pamiętam tylko jedną scenę. Jest to mianowicie scena na jakimś uniwersytecie, w sali wykładowej i mowa jest właśnie o efekcie obserwatora, dokładniej coś takiego, że materia może się zmienić tylko wtedy kiedy nie jest...

Poleci ktoś jakiś w miarę popularny (chodzi o dostępność) film na wieczór z ciekawym plot twistem? rok produkcji nieistotny, obsada również

Witam.

Mam nie lada wyzwanie, ostatnio słyszałem o filmie który "podobno" zwał się "video integrator" jest to film z lat 80. Problem w tym że w internecie nie mogę znaleźć o nim jakichkolwiek informacji, przynajmniej pod tą nazwą.

Film mówi o powstaniu urządzenia ,które za pomocą pilota pozwala przenieść się w świat...

więcej

Hej, liczę na waszą pomoc. Znam tylko końcową scenę filmu - facet wraca z podróży (chyba z Chin) do swojego domu. Ma ze sobą kochankę z Azji. Żona umarła czekając na niego. Ktoś coś?

Witam, poszukuję filmów które oglądałam jakiś już czas temu. Pierwszy z nich był prawdopodobnie belgijski, opowiadał o chłopaku który za dzieciństwa w lesie bawiąc się z młodszym kolegą zabił go z tego co pamiętam kijem. Ze strachu wrzucił ciało między szczelinę w ziemi. Po latach jako dorosły prawdopodobnie lekarz ale...

więcej

A drugi film to o jakieśc dziewczynie która żeby uciec przed zalotnikami ukrywa się w klasztorze. Spotyka tam jakiegoś faceta kóry udaje ze nie słyszy ( chyba) i zakochuja się w sobie... Te siostry niszą płachty na twarzy... to chyba dzieje się w dawnych czasach bi chyba było kostiumowe.... Hm....

użytkownik usunięty

Witajcie moi drodzy.
Szukam filmu z tego co pamiętam oglądałem go na netflixie.

Film był o małym chłopcu.
Który rysował dziwne wizję w zeszycie z przewagą koloru czerwonego.
A w nocy odpierdziwla maniany i morduje ludzi. Ma olbrzymią siłę.
Z tego co pamiętam potrafił też siłą woli robic krzywde.

Jesteście...

Coś do pośmiania się ale i trochę do wzruszenia może być ale nie za ciężkie i z happy endem . Coś jak...

To jakiś romantyczny film ale juedys go zaczełam i chciałam dokończyc...
Babka ma obsesje na temat swojej perfekyjnej fryzury. Zawsze musi byc idealna... Jak zrywa z nia narzeczony to obcina się na łyso i zaczyna szukac swojego wewnetrznego ja...

Co to za film ??

Witam, kiedyś, dawno temu w TV widziałem super film o szkoleniu kobiet w triadzie.yakuzie, na zabójczynie ofc. Z tego co pamiętam, w tym filmie akcja działa się na jakiejś wyspie, trwało dość długo od dziewczynek w wieku kilku lat. Szkolenie miało format jakby turnieju, najsłabsze osoby zostały chyba zabijane. Ostatnim...

więcej