Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, kiedyś, dawno temu w TV widziałem super film o szkoleniu kobiet w triadzie.yakuzie, na zabójczynie ofc. Z tego co pamiętam, w tym filmie akcja działa się na jakiejś wyspie, trwało dość długo od dziewczynek w wieku kilku lat. Szkolenie miało format jakby turnieju, najsłabsze osoby zostały chyba zabijane. Ostatnim...

więcej

Dzisiaj od rana nie wyświetlają mi się aktualności. Wczoraj p ocenie filmu były problemy z ukazaniem tego w aktualnościach. Czy można coś z tym zrobić?

Hej. Mam nadzieję, że jak zwykle mi pomożecie. Daaaaawno temu, z jakieś 18 lat temu oglądałam bajkę o psim (albo kocim, tutaj w sumie nie jestem pewna) niebie. Pamiętam scenę, gdzie bohater jest oprowadzamy po niebie, są jakieś domki, wszyscy są szczęśliwi, kolory takie słodkie, dominował chyba róż. Kojarzą mi się te...

więcej

Witam , co to za film , widziałem go w TVP w latach 80-tych. Opowiadał o butach, sandałach czy ciżemkach, które miały magiczną moc i lasce z rączką w kształcie kryształowej kuli. Ostatnia scena, bohater gubi lub porzuca te buty i ucieka, a wcześniej gubi laskę i nie może odnaleźć już butów na pustyni??? Fabuła: nic...

Dlaczego ani słowa o śmierci Barbary Kraftówny? Czyżby według Waszej oceny była za słabą aktorką? R.I.P.

Witam, proszę o dodanie poniższego filmu do bazy:

https://www.imdb.com/title/tt11379262/

Nie mam pojęcia jak dodać film na portalu, może jest osoba która mogłaby to zrobić?

https://www.filmweb.pl/film/Zab%C3%B3jczy+wirus-2009-337366 to jest film gatunku zombie? oglądał ktoś? t

Witam,
Szukam dobrych filmów o podróżach w czasie coś jak ,,Powrót do przyszłości", „Efekt motyla” czy może ,,Wehikuł czasu" (2002), z góry dziękuję.

Witam!co to za horror koleś porywa dziewczynę i udaje że też jest porwany siedza w osobnych pokojach obok siebie i komunikują się.Potem koleś wychodził przebierał się wiązał dziewczyne i karmił przez lejek zblendowanymi wnetrznościami innych ofiar jest to stary horror mysle że ok 2000-2003 może ktoś kojaży tytuł?

szukam horroru o kolesiu ktory porywa dziewczynę i udaje że też go porwano jest w pokoju obok nawiazuje z nia kontakt a potem wychodził przebierał sie krępował ją i karmił przez lejek zblendowanymi wnetrznościami innych ofiar myślę że to z lat 2000-2005