film anglojęzyczny, coś z dochodzeniem w sprawie ataków bombowych (tak mi się wydaje) scena która pamiętam to zlokalizowanie zamachowca w kontenerach (takich jak do przewozu towaru statkiem lub wynajmowane do przechowywania rzeczy) mieszkał tam i robił bomby samoróbki. Oczywiście tam go nie złapali bo im wcześniej...
facet wiezi chyba porwane dzieci w klatce w piwnicy miedzy scianami sa przejscia pilnuja tam psy .Dzieci sa juz dorosle nie mowia i chyba gosciu ich je albo one siebie nawzajem nie pamietam stary film na koncu cos kojarze ze chyba dom wybucha i pelno kasy leci z niego a dzieci uciekaja
Akcja działa się w głowie jakiegoś psychicznego typa, co niby posiadał 13 osobowości. Żeby wrócić do "normalności" musiał zabić w swojej głowie pozostałe 12. Akcja działa się w jakimś opuszczonym motelu, chyba w jego głowie.
Wyobrażam sobie to tak - widzimy ładne, małe miasteczko, bardzo spokojne, ludzie nie mają żadnych problemów, jest bezpiecznie, nie ma bandytów, złodziejaszków itd, sielanka. Aż pewnego dnia wydarza się coś co szokuje mieszkańców, może tu chodzić o morderstwo lub serię morderstw, albo zupełnie coś innego jak np. nowy...
więcej
Szukam dobrego filmu gatunek nie gra roli, chce obejrzeć od z koleżanką a ona strasznie lubi zwiedzać zamki więc akcja rozgrywająca się w w tle zamku jest mile widziana film może
być kostiumowy pomóżcie mi mile spędzić czas
Czy ktos zna taki film w ktorym grupa ludzi wybiera sie na wycieczke to byly bodajze gory chyba i slysza dziwny oglos w oddali. Po chwili odnajduja mala dziewczynke, ktora jest uwieziona pod ziemia. Uwalniaja ja i postanawiaja odnalezc rodzicow, w tym samym czasie o ile dobrze pamietam, porywacze zaczynaja jej szukac a...
więcejPotrzebuję pomocy w odnalezieniu tytułu filmu. Jedyne ze szczegółów co tak naprawdę pamiętam to to że była to komedia i jeden z aktorów przyszedł do drugiego i zobaczył matrioszki i nie wiedział co to jest i zaczął je rozkładać i z nich wyciągać następne i powtarzał z zachwytem : O i jeszcze jedna BABA w środku !...
Szukam filmu w którym amerykański maturzysta nie dostaje się na wybrane studia.
Konsekwencją jest fałszywe potwierdzenie o akceptacji zgłoszenia, pochodzącego z nieistniejącej szkoły. Zrobił je, aby przypodobać się rodzicom, którzy dają czesne na studia, a bohater dalej brnie w kłamstwie tworząc własną uczelnię.
Jeśli...
Poszukuje filmów, gdzie przewinął się motyw lub scena jak w barze/pubie czy cokolwiek, gdzie unosi się dym papierosów czy coś takiego i faceci piją przy barze i nagle odbywa się jakiś taniec tego faceta z jakąś fajną laską przy szafie grającej czy po prostu klimatycznej piosence
Sorry za zawiłość, ale mam nadzieję,...