Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jak wyżej!

W filmie tym ku ziemi leciała dziwna anomalia która pochłaniała wszystko. Dwoje wybitnych naukowców obliczało gdzie można wystrzelić rakiety by ją zniszczyć niestety przez awarie komputery wysiadły i obliczenia przepadły. Człowiek z autyzmem obliczył to na swoim komputerze dzięki czemu operacja się powiodła(był chyba...

więcej

Witam, mógłby ktoś polecić mi filmy, w których kobieta prześladuje/nęka mężczyznę, ma urojenia, że są w związku itp.

Witajcie kochani kinomaniacy!

Wiem, że post o książkach o Burtonie już kiedyś był na forum, jednak wolę go zaktualizować.
Poszukuję książek zarówno polsko jak i angielskojęzycznych. Z chęcią odkupię lub wypożyczę na czas pisania
mojej pracy licencjackiej. Piszę nie tylko o Burtonie ale także o okresie gdy został...

więcej

Poszukuję filmu o świętach w domu handlowym, który organizował konkurs na sexy Mikołaja. Wygrał facet, który wraz z rodziną prowadził włoską restaurację. Później zakochał się w dziewczynie, która zarządzała galerią, ale miała chłopaka. Z góry dzięki.

Film opowiadał o dziewczynie, która chciała trenować (chyba karate) ale rodzina jej na to nie pozwalała. Zaczęła więc to robić po kryjomu. Po koniec filmu odbywają się zawody, na których stacza pojedynek z mężczyzną, który na treningach nie chciał z nią walczyć przez co został wyrzucony z klubu. Proszę o tytuł. Z góry...

więcej

Zastanawiam się czy istnieje film z lepszą obsadą niż Mroczny Rycerz Powstaje.

Pomijając już Nolana i Zimmera (kompozytor) to tak
Christian Bale
Gary Oldman
Tom Hardy
Gordon-Levitt
Anne Hathaway
Marion Cotillard
Morgan Freeman
Michael Cain

Jaki film ma lepszą obsadę? Istnieje taki?

Witam,
Szukam filmu podobnego np. do Forresta Gumpa. I nie chodzi mi tutaj o "filmy z przesłaniem" (chodź wolę takie) tylko o sposób w jaki opowiedziana jest historia bohatera. Czy są jakieś filmy gdzie bohater jakby prowadzi nas przez swoją historię?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam, poszukuję filmu który był mniej więcej taki : Dwójka kolegów jeden z nich był informatykiem , i czasami naprawiał komputer dla sąsiada. Pewnego razu wpadła im w oko gra za którą trzeba było wnieść opłatę więc ukradli z konta sąsiada pieniądze i zaczęli w nią grać. Tego samego chłopaka mama była chemiczka lub...

więcej