Film który pamiętam jak przez mgłę.
Był o facecie którego chcieli okraść dom,i zabili mu rodzinę,potem ten facet znalazł jednego i porwał go a potem torturował (Pamiętam że dawał mu adrenalinę żeby tak szybko nie odleciał)a potem policja znalazła to miejsce i były tam wiadra z krwią,
Potem była akcja że on to...
Witam. Parę lat temu oglądałem film o kobiecie, która pracując jako sprzątaczka w zakładzie utylizującym zużyte banknoty wpadła na pomysł jak ukraść sporo banknotów. W całą akcję wtajemniczyła dwie koleżanki z pracy, swojego męża i chłopaka jednej z koleżanek. Cała sprawa się wydała, gdy jedno z nich przelało na konto...
więcejByła tam jakaś kobieta, która ćpała, miała 3 córki, które ją w końcu opuściły. Jeszczę pamiętam wątek pedofilski i kucharkę indiankę.
Poszukuję filmów z przesłaniem (proszę o tytuły). Coś w stylu "Mój Rower", "Piąta pora roku" jak i również już nadchodzącego "Chce się żyć". Po prostu filmy, mówiące o tym, że życie nie jest takie szare. Że warto rzeczywiście żyć. Innymi słowy kino które wzrusza...
Pamiętam niewiele, ale jedna scena z początku filmu utrwaliła mi się w pamięci. Aktor, którym przez cały czas myślałem że był Danny McBride, dowodzi wojskami w czasach wojen napoleońskich, wojny secesyjnej albo coś w tym stylu. Był lekko nieogarnięty i cały czas pytał swojego przydupasa o wojska na polu bitwy, a to czy...
więcejMam taki problem. Jak byłam mała oglądałam film o takim smoku który zderzył się z samolotem i wpadł do drewnianej szopy. Coś mu się stało podczas tego zderzenia. W szopie znalazło go dwoje dzieci - chłopczyk i dziewczynka około 10 letnie i te dzieci mu pomagały. Smok przenosił je magicznie w jakieś miejsca i te dzieci...
więcejchodzi o program wedkarski gdzie 2 wedkarzy sie pojedynkuje a za zlowione ryby dostaja punkty ktore mogli wymienic na sprzet wedkarski lub pozywienie LECIAL TEN PROGRAM PARE LAT TEMU JEDEN ZNICH BYL FRANCUZEM O ILE PAMIEĆ MNIE NIE MYLI JAKI TO TYTUŁ I JESZCZE JEDEN STARY FIL Z CHYBA 90 KTOREGOŚ ROKU CO LECIAL NA...
Witam szukam nazwy odcina z detektywów która akcja toczy sie nad jeziorem rożnowskim proszę o pomoc :)
Witam, szukam filmu. Dość stary. Najstarsza kobieta z rodu opowiada historię swojego życia. Pamiętam scenę erotyczna w ciemni. Film kiedys w częściach leciał w telewizji. Około 10 lat temu
Witam poszukuję filmu młode małżeństwo jedzie do rodziny na swięta z małym dzieckiem 3-6 mcy zbaczają z drogi i grzęzną w zaspie śnieżnej na jakiejś leśnej drodze. po jakimś czasie Zakładaja na siebie wszystkie możliwe ciuchy dziecko pakują do śpiwora przywiązują go sobie na pasku do pasa i wychodzą z auta i staraja...
więcej