Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Pomocy! Szukam filmów w których pojawia się motyw chińskich imigrantów (coś w stylu Gran Torino). Wszystko jedno jaki gatunek filmu. Może być też o Wietnamczykach

Jest to film wydaję mi się, że Polski ale pewności nie mam. Oglądałam go z jakieś 5-8 lat temu. Film opowiada o dziewczynie, która wracała z pracy i została wciągnięta do jakiegoś zaułka, została zgwałcona. Jakiś czas później poznała chłopaka, który był sprawcą tego czynu ale ona o tym nie wiedziała i chyba się w nim...

więcej

czasy współczesne. agenci przewożą pojmanego do tajnego więzienia chyba w polsce, ale udaje mu się zbiec, w scenerii dużo śniegu i lasów. film amerykański, proszę o pomoc jaki tytuł nosi ten film?

Witam, poszukuję filmu z przed lat, z pogranicza fantastyki. Pamiętam tylko jedną scenę, kiedy chłopak podszedł do grupy myśliwych, którzy stali nad postrzelonym, umierającym jeleniem, położył jedną dłoń na szyi umierającego zwierzęcia a drugą na piersi myśliwego. Ten ostatni zaczął odczuwać ból, strach i wszystkie...

Gdzie mogę obejrzeć film pt. '' Tosty po meksykańsku ''
Oryginalny tytuł : Club Sándwich.

filmweb---> http://www.filmweb.pl/film/Tosty+po+meksyka%C5%84sku-2013-690479
Bardzo ważne :)))
Pomóżcie :)

Prosze mi pomoc jak aktor się nazywa z tego zdjecia.

Pare lat temu oglądalam film o kobiecie z supermocami, która została zamknięta w psychiatryku. Miała chyba chłopaka, który wiedział o jej mocach(albo też jakieś miał), ale jego rodzice nie zgadzali się na ich związek. Jej psychiatra miał chyba manię na jej punkcie.
Ktoś wie co to za film? Nie za dużo pamiętam bo było...

więcej

Cześć, szukam serialu fabularyzowany dokument prawdopodobnie od National Geographic o ludziach, którzy przeżyli niebezpieczną wyprawę. Odcinki trwały ok 45 minut. Na początku przedstawiali historię głównego bohatera, a później ekspert tłumaczył jak przetrwać. Np dziewczyna zgubiła się w kanionie. Znacie tytuł tego...

Szukam filmu, to chyba biografia jakiejś piosenkarki. Zaczyna się tak, że młoda dziewczyna z górniczego miasteczka wychodzi za mąż za jakiegoś gościa, który obiecał jej ojcu, że nigdy jej z niego nie wywiezie. Oczywiście jakiś czas później wyjeżdżają bo facet dostał pracę (powiedział, że nie chce się nabawić pylicy)....

więcej

Śpiewa ją jakaś czarnoskóra kobieta i w refrenie jest coś takiego;
In the puurple, albo in the peoople. No tak, mało pamiętam. Ale bardzo proszę o pomoc.