Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam !
Dawien dawno, oglądałem w TV film, który został podzielony na części niestety przez stację telewizyjną. Film o ile dobrze pamiętam opowiadał o miasteczku odciętym od świata przez potężną śnieżycę. Ów miasteczko znajdowało się o ile mnie pamięć nie myli na wyspie. Działo się tam coś jeszcze o ile dobrze mi...

Hej :P szukam filmu, w którym kobieta młoda kobieta rodzi dziecko i zostaje ono porwane chyba przez jej ginekologa ponieważ jego dziecko umarło? I ten ginekolog z żoną chce to porwane dziecko wychować jak swoje. Jakoś tak chyba to było. Film wyprodukowany koło 1990 ale pewności nie mam.

Gra polega na podaniu opisowej wersji tytułu filmu. Mile widziane są filmy znane, ale
można podać też mniej znany tytuł i dodawać podpowiedzi dla innych graczy. Kto odgadnie,
zadaje kolejną zagadkę.
Z uwagi na przestoje proponuję, by osoba, która zgadła, miała 2 godziny na podanie nowej
zagadki, po tym czasie kto...

więcej

Witam. Proszę o pomoc w znalezieniu tytułu filmu którego trailer był na kasecie vhs z bajką król feniks org. Defenders of Space oraz Mazinga. Był to prawdopodobnie horror,dokładnie nie pamiętam o jakiej tematyce ale napewno były tam czarownice.

Kiedyś oglądałem na VHS-ie (gdzieś tak na początku lat 90.) thriller, który siedzi mi w głowie do dziś, ale za nic nie mogę go zlokalizować.
To raczej amerykańska produkcja, nie z pierwszej ligi, zrobiona zapewne między 1970 a 1992 rokiem (wiem, rozstrzał ogromny).
To, co na pewno pamiętam z filmu, to scena pod...

Witam !
Poszukuje filmu CZESKIEGO najprawdopodobniej 2008 rok o grubasie do którego wprowadziła się blondynka.

Witam państwa poszukuje filmu kraj pochodzenia choć nie jestem pewien chiny japonia,scena zaczyna sie jak mężczyzna wykpuje sie z pod ziemi zdezorientowany przy sobie ma zdjecie "rodziny" która niby jest jego .

Oglądałam kiedyś film, w którym para nastolatków chciała popełnić samobójstwo skacząc z karuzeli. Dziewczyna przeżyła i kiedy była w szpitalu rodzice chłopaka oskarżali ją o śmierć syna. Był to film z lat 90. może nawet 80. Mam nadzieję, że ktoś mi pomoże bo od kilku lat go szukam i znaleźć nie mogę...

plis wie ktoś gdzie można obejrzeć Happy New Year po polsku z napisami albo z lektorem
???

Film chyba o szpitalu psychiatrycznym. W szpitalu lekarki zajmowały się dziećmi. Wiem ,że ten film był głownie o dziewczynce jakaś pani ją zaadoptowała chyba, wiem, że tam było aż jak ta dziewczynka osiągnęła wiek dorosły, była scena np: jak ona była przed sądem.Nie jestem pewna ,nie wiem czy o tą dziewczynkę tylko...