Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Motyw grupki przyjaciół którzy umówili się że będą wpłacać kasę na konto i ta osoba która zostanie z nich wszystkich jako ostatni singiel/singielka zgarnia kasę. Zostaje oczywiście facet i kobieta oboje potrzebują kasy i robią wszystko żeby to drugie się zakochało. Wie ktos? :)

W filmie tym faceta kontroluje system komputerowy stworzony przez brata tego faceta, ten brat został zabity przez owy system który sam stworzył. Ktoś coś?

Próbowałem już różnymi zapytaniami w google i nic. Szukam tytułu filmu katastroficznego bodajże produkcji niemieckiej - był kiedyś w TVN. Jest oparty na faktach i opowiada o bardzo dramatycznym pożarze na wyspie, gdzie na swego rodzaju kempingu wypoczywają całe rodziny. Nie pamiętam, czy chodzi o Majorkę czy o Wyspy...

więcej

to jest nowosc, tzn. 2014 rok chyba, chodzi tam o to ze sa tam dwie kolezanki, pozniej poznaja jakas dziewczyne chuba, ta nowa manipuluje jedna z tych kolezanek, w efekcie dochodzi do tego ze ta nowa zabija jedna z tych dziewczyn i wine zwala na ta co nia manipulowala. Nie pamietam dokladnie, bo znajomi mi moeila na...

więcej

Konrad Łęcki reżyser filmu "Wyklęty" prosi o wsparcie finansowe jego film! Pomóżmy, aby światło dzienne ujrzał film, który już dawno powinni obejrzeć obywatele naszego kraju.
https://www.youtube.com/watch?v=1nREQbjOzlY

Najbardziej opłacalne filmy 2014(czyli te które mają największy zysk do kosztów)
http://ciekawyblog.pl/boxoffice-2014-najlepsze-inwestycje/

Witam! Szukam filmów chińskich poruszających temat handlu kobietami w tym kraju (porwania na żony). Z góry bardzo dziękuję za pomoc.

Pamiętam że czytałem opis coś na wzór Leona Zawodowca, ojciec nastolatki ginie ,a ją jej wuj zabójca szkoli na płatną zabójczynię. Jest to dosyć świeży film, a w screenie pamiętam była jakaś hinka chyba na pewno w jakiś kolorowych włosach

Witam, chciałbym prosić o pomoc w znalezieniu filmu lub serialu. Wydaje mi się że jest z okresu 2000-2010. Kobieta córka mechanika samochodowego poznaje bogatego mężczyznę, wychodzi za niego. Podczas przysięgi małżeńskiej jednemu z nich upada obrączka i jest to traktowane jako zły znak. niestety w po ceremonii zostaje...

więcej

Postaram sie wymienic jak najwiecej elementow by ulatwic i nakierowac na poszczegolny film.Otoz widzialem zapowiedz filmu chyba w 2014 r. o reporterze ktorzy probuje dostac sie do stacji telewizyjnej lecz spotyka sie z odmową,dopoki nie dostarczy dobrego materialu,poszukuje pracy jako operator...