Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Na początku filmu bogaczy wchodzi do mechanika i jest tam kobieta on myśli że to sekretarka czy coś okazuje się że ona jest tym mechanikiem króry miał podrasować jego sportowy wóz ford GT potem ona wsiada i on do forda i jadą na tor w ramach testu on jest zadowolony i zdziwiony że tak dobrze ona prowadzi namawia ją na...

więcej

byl z tych starszych typu magiczny olowek, bylo tam cos z telewizorem ktory hipnotyzowal ludzi, wyrzucili go przez okno,ale on chyba wracal czy cos,pozniej byli u takiego dziadka ktory spiewal ze niepotrzebne mu telewizory :) zna ktos? ;)

W jednym ojciec wychowywał synka, który bardzo lubił jeść keczup. Nauczył go wszystkie śmieci przykrywać gazetami i mały potem zabierał kolegom z klasy farby czy tam klej, rozlewał na podłogę i przykrywał to gazetami.

Kolejny był w klimatach fantasy, ludzie z prehistorii. Toczyli różne walki i pamiętam że w...

Hello, kilka lat temu oglądałem ciekawy film i chciałbym poznać jego tytuł (i obejrzeć go ponownie).
Akcja toczy się we współczesnych USA w dużym mieście.
Główny bohater chce poznać dziewczynę , którą spotyka cyklicznie lub widział w autobusie.
Z jakiegoś powodu jakieś 'tajne służby' bronią mu nawiązania kontaktu z...

więcej

Czy znacie filmy, które kończą się tak, że widzowie zadają sobie pytania o różne wątki w filmie, w tym o zakończenie? Czasami pod filmami niektórymi są wątki na forum z pytaniem jak interpretować coś, czy też, czy x osoba była na prawdę tym, czy kimś innym, albo czy to ona odpowiada za coś, czy nie.
I wolałbym by nikt...

więcej

Bajka była o robotach ! Dwójka dzieci wyruszyła chyba na wędrówkę odszukać czerwonego robota chyba feniksa . Na ziemie napadły inne roboty a on miał ich zgładzić. Nie pamiętam dalej co było. Byłem bardzo mały :) Proszę o pomoc !

poszukuje filmu z dzieciństwa był to film familijny wojenny o bombowcu coś jak w Ślicznotce w Memphis. W jednej z ostatnich scen samolot stracił podwozie lub nie mogło sie im otworzyć (nie pamiętam tego).Jeden z załogi który siedział na tej Wieżyczce z przodu samolotu miał talent malarski i wyciągnął kartkę i...

Witam. Nie wiem czy ktoś będzie mi w stanie pomóc, ale liczę, że tak się stanie. Kiedys w tv leciał film o jakimś doktorze, psychologu coś takiego i kolesiu który był chyba chory na raka, albo był narkomanem (raczej opcja nr1). Więc owy chory porwał psychologa i wyjechał razem z nim w podróż - coś takiego, wiem, że na...

więcej

Jak w temacie, znacie jakieś dobre filmy włoskie albo dziejace się we Włoszech?
Dobrze by było żeby była możliwość obejrzenia ich w Polsce :)
Z gòry dzięki !

Pamiętam że oglądałam go w telewizji kilka lat temu. Opowiadał o kobiecie mieszkającej w bloku/apartamentowcu w Ameryce, która była podglądana. Zauważyła to i dowiedziała się z którego okna jest obserwowana. Z pomocą portiera weszła do tego mieszkania i portier znalazł zdjęcia. Facet został aresztowany. Potem została...

więcej