Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hej szukam filmu gdzie ktoś porywa dziewczynę trzyma ją w piwnicy, szuka jej matka która ma dar widzenia tego co córka. Chłopak ginie potrącony przez samochód a dziewczyna o mało nie umiera z wycieńczenia. Z jego domu pozostały tylko ruiny
Proszę o pomoc

jakieś 10 lat temu bodajże widziałam film, gdzie kobieta miała nieoczekiwane przebłyski jakiś wydarzeń z przeszłości. widziała tam wielodzietną rodzinę, gdzie kobieta była gwałcona przez swojego męża alkoholika. ta kobieta postanowiła odszukać rodzinę ze swoich wizji i udało jej się to. znalazła czwórkę rodzeństwa,...

Pamiętam tylko jedną scenkę: Kobieta miała wypadek z synem,przy lotnisku. Od razu porywają ich bandyci, ponieważ poszukują jej męża i jej syn ma cukrzycę.

Proszę o pomoc !!

Mam ochote obejrzec film ale zapomniałem jak sie nazywa i prosze was o pomoc.
ze zwiastunu pamiętam ze było ta francuski film, w którym śliczna 17 latka po utracie dziewictwa chyba z niemcem została prostytutką. film był w kinach 2012 do 2014

Szukam filmu o walkach niewolników w USA
Pamiętam że bili się w ringu jeden był mistrzem Jamajki
Jeden powiedział do drugiego: Może byś przestał się podlizywać swojemu panu

Szukam filmu chyba westernu.Pamiętam facet upozorował zgon kobiety
Zakopał ją żywcem ale twarz przykrył jej jakimś białym płótnem i koszykiem
W ostatniej chwili ją odkopał

Czy ktoś wie kiedy Miasto 44 będzie dostępne w internecie, na platformach VOD?

Widziałem ten film w TV bardzo dawno temu,
Pamiętam tylko wątek jak czarnoskóry grubszy chlopak wyskoczyl przez okno podczas pobytu w wojsku...

Szukam filmu, włoski, w tytule była chyba nazwa wiatru. Samochod spada z urwiska, gina rodzice, dziewczynka przezyła. Zaopiekował sie jakis przyjaciel rodziny z ktorym ma romans. Flirtuje z jego synami. Rozwala całą rodzinę. Pilne, potzrebuje pomocy, jak najszybciej

Potrzebuję filmu o rodzinie, rodzinie zrekonstruowanej. do pracy na pedagogice, czy znalazł by się ktoś, kto poleci mi jakiś film?