Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu azjatyckiego oglądałem go z 3 lata temu,jest to dramat -psychologiczny o posłusznej wiernej zonie która jest zaniedbywana przez męża,poznając inna Kobietę wkracza w świat seksu i przemocy.Pamiętam scenę końcową jak dowiaduję się ,że jej klientem jest jej mąż któremu robi zemstę.Proszę o podanie mi tego...

więcej

Witam

Nie czytam komiksów ale lubię klimaty którymi raczy nas teraz Marvel, często sobie czytam o postaciach, które zostały zaprezentowane w SHIELD czy w innym filmie i tak wczoraj mnie naszło: Hej a może by tak obejrzeć jakąś animację?

I tak obejrzałem Justice League: War i powiem szczerze, że była całkiem...

Witam. Poszukuję filmu. Akcja dzieje się w obozie koncentracyjnym. On zakochuje się w niej. Jest chyba Czechem. Biorą tez tam ślub.
On non stop się zwraca do niej po imieniu. Cholera! Nie pamiętam jakie to imię.. :(
Z góry dzięki za pomoc.

Bardzo dawno temu oglądałem. W filmie na początku ojciec przygląda się swojej zmarłej córce a później przez resztę filmu wydaje mu się, że ją widzi. Na samym końcu naprawdę się spotykają. Ciężko mi napisać coś więcej bo oglądałem ten film ze 20 lat temu :/ Chyba był czarno-biały i raczej z lat 70. - 80. Może starszy....

więcej

Otóż pamiętam tylko końcówkę filmu , otóż był to ksiądz który chciał zabić jakąś staszą staruszkę , a uratował ją jakiś facet . ten ksiądz chyba kogoś zabił w jakimś wypadku ,tyle oto pamiętam . Pozdrawiam ,
P.s mam nadzieję że pomożecie jak zawsze :)

Co myślicie na temat tego filmu . Przydała by się też krótka recenzja i opis głównego bohatera.

Szukam filmu azjatyckiego oglądałem go z 3 lata temu,jest to dramat -psychologiczny o posłusznej wiernej zonie która jest zaniedbywana przez męża,poznając inna Kobietę wkracza w świat seksu i przemocy.Pamiętam scenę końcową jak dowiaduję się ,że jej klientem jest jej mąż któremu robi zemstę.Proszę o podanie mi tego...

więcej

Akcja rozgrywała się w USA, ponoć w domu dziecka bądź w ośrodku dla chorych dzieci. Główny bohater był biały, koło 40stki. Główny bohater poznał dziecko, które rysowało krzyże w dość dziwnej postaci. Z dzieciakiem coś się stało, a facet wrócił do osrodka i wpłacił tam wszystkie możliwe pieniądze. Wiem, ze szczegółów...

więcej

Szukam tytułu pewnego filmu, mam naprawdę bardzo mało szczegółów, bo go nie widziałam ale ktoś mi go polecił. Tylko zerknęłam wtedy na fabułę.. potem o tym zapomniałam.
Do rzeczy, film o ile pamiętam opowiadał o mężczyźnie i kobiecie, którzy jeździli codziennie o tej samej godzinie pociągiem/metrem, spotykali się...

czerwona kropka w avatarze