Cześć poszukuję filmu(horroru). Akcja toczy się na statku wycieczkowym który atakują wielkie robaki i oczywiście grupka bohaterów próbuje się z niego wydostać. Ciekawa fabuła i akcja. Pod koniec widać ich "królową" w sali głównej otoczoną szkieletami z rozpuszczonych ciał. Widziałem go już dawno temu i mam duży problem...
więcejWitam, poszukuję tytułu filmu w którym iluzjonista dzięki sztuczce ze znikaniem kradnie diamenty. Ukrywa je w drzewie, lecz po latach okazuje się, że na tym terenie wybudowano wiezienie. Bohater dobrowolnie zgłasza się do zakładu karnego, zakłada ogródek w pobliżu drzewa i za pomocą gołębia przesyła kamienie za mury...
więcejSzukam dowolnych filmów o kimś (może to być policjant, tajniak, agent, ktokolwiek) komu wymordowali rodzinę (najlepiej jakby w ciągu pierwszej godziny filmu to się zdarzyło, bo chcę zobaczyć rozpacz tej osoby i co zrobi, czy poszuka zemsty, czy będzie bezradny i nie dowie sprawców, albo może załamie się od razu, rzuci...
więcej
Jak wyżej, wszelkie, podobne komedie w stylu American Pie, Kac Vegas :D
Harolda i Kumara i ,,Kiedy odejdą wody" widzialam :D
Witam , szukam starego filmu niewiem czy to bylo produkcji chinskiej czy japonskiej , glowna role odgrywala tam zywa wlochata kuleczka ktora zaprzyjaznila sie z malym chlkopcem , ktorego wychowywal samotny ojciec mieszkali w domu praktycznie ruinie chlopiec chodzil do szkoly oplacanej przez ojca , sami byli bardzo...
Szukam filmów dowolnych o kimś kto żyje samotnie, z wyboru lub np. ma fobie jakieś lub mieszka w dzielnicy z patologicznymi ludźmi etc, albo jest jakimś wyrzutkiem lub kimś.
Hej, pilnie poszukuję filmów związanych z historią Wielkiej Brytanii. Zależy mi na czymś, co zdążę oglądnąć przed 27.01, więc żadne dłuuugie serie niestety nie wchodzą w grę. Najlepiej, gdyby były to filmy i serie opowiadające o ważniejszych wydarzeniach w historii, żadnych niepotrzebnych szczegółów. Chcę po prostu...
Mam pytanie, czy ktoś zna tytuł filmu, oglądałem go bardzo dawno, więc nie pamiętam za bardzo fabuły, chodziło na pewno o coś z policją, poszukiwaniem, FBI itd. , jedyne co mi utknęło to jedna ze scen, w której facet przebiera się w furgonetce, bardziej robi makijaż, aby dziewczyna, której poszukuje go nie rozpoznała,...
więcejWitam, z góry mówię że jeśli w złym miejscu napisałem to sorry, jestem nowy. Poszukuję filmu już od dłuższego czasu, głównie co pamiętam to trochę chyba stary film. Było to tak że Dziadek z nastolatkiem mieszkali na wsi, mieszkała z nimi też sexowna nauczycielka z którą była scena w basenie pełnym jabłek. Potem młody...
więcej