Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Moim zdaniem ten film to bardzo przeciętna polska komedia romantyczna. Jednakże z jednej strony wyróżnia się ona kilkoma zadziwiająco pozytywnymi cechami ( w moim odbiorze są to zdjęcia, podróże w filmie, po części reżyseria; fakt, że główna bohaterka nie wiąże się na szczęście z postacią graną przez "cudownego"...

Właściwie to kolega poszukuje, zamieszczam cytat z prośbą o pomoc "Chodzi o film, w ktorym na samym poczatku ginie rodzina dwoch dziewczynek, one zostaja porwane, po jakims czasie uciekaja i jedna w ramach zemsty zabija oprawcow...akcja dzieje sie dawno temu, napad z poczatku filmu to jak cala rodzina jedzie...

Mam propozycję - jak ktoś nie lubi takiego humoru niech nie ogląda i nie komentuje. JAK NA FILM w gatunku specyficznego humoru osobiście uważam, że jest dobry.
Jak ktoś daje 2 filmowi, który z założenia jest komedią o prostym i absurdalnym humorze dlatego, że tego typu żarty go nie śmieszą, to tak jakby dał horrorowi...

więcej

W 0.53-0.55 sekundzie jest kawałek filmu, gdzie tańczy dziewczynka w niebieskiej sukience i czarnoskóry pan ;) Wydaje mi się, że jest to jakiś bardzo znany film i bardzo stary :p Jak znacie tytuł albo chociaż aktorów to piszcie...

Od dłuższego czasu moim głównym zajęciem w wolnym czasie jest oglądanie bajek disneya, wyjątkiem jest Anastazja z foxa. Chcę zapełnić mój baj-folder gifami z bajek, najlepiej z tych:
- Anastazja
- Pocahontas (1 i 2)
- Hercules
- Mulan (1 i 2)
- Piękna i Bestia
- Tarzan
- Kraina Lodu
- Zaplątani
Oraz z wielu...

więcej

Jak w pytaniu - znacie filmy podobne do American Pie, Kac Vegas?

Oglądałam już ,,kiedy odejdą wody" , ,,Harold i Kumar - wszystkie" :)

Nie pamiętam niestety wielu szczegółów. Film familijny (dramat-familijny) z czasów hallmarku, ale raczej nie ich produkcja. Mężczyzna przywozi do domu córkę z pierwszego związku, bo jej mama chyba zmarła. Ma nową żonę i z nią kilka córek, jedna z nich ma około 5 lat. Nowa żona nie jest zbyt przychylnie nastawiona do...

więcej

Szukam filmu, typu Wszystko za życie(2007), W drodze, filmu. No wiecie film, w którym człowiek wybiera się w podróż donikąd, ucieka przed światem. (Forrest Gump już oglądałem) Z góry dziękuje za pomoc :D

Szukam filmu w którym kobieta spacerując z mężem i psem w parku zostają napadnięci pod mostem . Po czym psa zabierają a ich katują . Mąż umiera a kobieta mści się na oprawcach . Proszę o szybką odpowiedź i z góry dziękuję :)

serialu komediowego. Współczesnego, opowiadającego o życiu codziennym, problemach bezdzietnych osób pracujących (nic z młodzieżą!), produkcji hm oby nie polski, chyba, że na prawdę wart i znany (ogólnodostępny). Dla przybliżenia sprawy: "Przyjaciele", "Jess i chłopaki", "Moje chłopaki" itp