Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

ff blg,bkrmbemtr bmbrbmtrmb

witam

szukam filmu o dwóch chłopakach którzy są zakochani w jednej dziewczynce
jak są dorośli to jeden chłopak własnie był z tą dziewczyną ten film leciał z 5-6lat temu na polsat tylko tyle pamiętam ;/

Znacie jakieś filmy z polskim lektorem o chorobach psychicznych?

Jakie propozycje nieoczywiste - to znaczy gdzie tzw. diabeł nie jest pokazany wprost?

Jak 9 wrota, nie ta nowa sieczka dla gimbów.

Witajcie! Od kilku dni bezowocnie poszukuję filmu, który widziałam ładnych parę lat temu. Film ten opowiada o kobiecie w ciąży, która zaprzyjaźnia się z inną ciężarną (która tę ciążę udaje). Pamiętam scenę, kiedy oszustka wpadła na pomysł udawania ciąży, jak zmieniała wielkość brzucha. Następne moje wspomnienie to...

Akcja filmu rozgrywa się w zaśnieżonym miejscu (nie pamiętam gdzie) dwa zaprzyjaźnione małżeństwa spędzają czas. Zaplanowali wcześniej że będą wyścigować się na skuterach śnieżnych i Patrick (bo chyba tak miał na imię) uszkodził skuter tej drugiej pary chcąc ich zabić. Jego żona zaproponowała żeby jednak wyścigować się...

więcej

Oddajcie mi kokpit!!! beznadzieja ten nowy wygląd ;/

Witam forumowiczów!
Mam prósbę, potrzebuję pomocy w tytule filmu. Za nic dokładnie nie pamiętam. Znm treść filmu, a tytuł.. fruuu! Umknął. Film to: "Sprawa.. " i dalej jest nazwisko. Opowiada o młodej prawniczce która ma problem z alkoholem, mąż dostaje prawa do opieki nad córką. Ona zostaje sama, Bierze sprawę młodej...

więcej

1.Film oglądałem w latach 90
Chyba lata 40 -50
Film zaczyna się od tyłu
2 postrzelone kobiety leżą na ziemi jedna wspomina co się stało wcześniej
2.Szukam filmu o dwóch facetach. Przeżywają oni katastrofę samolot a wokół jest śnieg
Pamiętam że jeden jest ranny w ręce ale może chodzić drugi ma chyba połamane nogi...

więcej

Szukam filmu, w którym pokazane jest, że nie każdemu człowiekowi życie układa się po jego myśli, że nie każdy ma szczęśliwe i wesołe życie. Na takim filmie chciałbym zobaczyć smutnego, zrozpaczonego, załamanego gościa (ostatecznie kobietę młodą). Wszystko jedno z jakiego powodu (choć wolałbym uniknąć filmów, gdzie...