Na początku filmu bogaczy wchodzi do mechanika i jest tam kobieta on myśli że to sekretarka czy coś okazuje się że ona jest tym mechanikiem króry miał podrasować jego sportowy wóz ford GT potem ona wsiada i on do forda i jadą na tor w ramach testu on jest zadowolony i zdziwiony że tak dobrze ona prowadzi namawia ją na...
więcejPoszukuję filmu którego akcja przedstawia się mniej wiecej tak.. W pierwszej części nastolatka po próbie samobójczej przeprowadza się do innego miasta z matką. Poznaje się z chłopakem z sąsiedztwa, rodziny się zaprzyjaźniają. Ogólnie wszystko ok ale rodzice nie chcą żeby dzieci się spotykały ze względu na zajawki...
Otóż szukam filmów podobnych do:
•Burleska (2010)
•Zabójcza przyjaźń (1992)
•Przetrwać Coldwater (2013)
•Musisz być mój(2010)
Macie jakieś propozycje? Za wszystkie będę wdzięczna :)
Z góry dziękuje :)
poszukiwany film jest w miarę nowy (takie mam wrażenie :)) Dwie pary razem imprezują, wraz z dziećmi. W pewnym momencie dzieci wychodzą aby pójść bodajże do rodzinnego domu jednego z chłopców. Nie docierają tam. Zaczyna się poszukiwanie. Podejrzany jest upośledzony chłopak. Ojciec zaginionego zaczyna własne śledztwo....
więcejSzukam serialu nadawanego pod koniec lat 70 w telewizji polskiej. Film był Skandynawski opowiadał o młodym chłopcu pasącym renifery, grającym na instrumencie ustnym takiej blaszce.
szukam filmu w ktorym bylo ze pewnemu malzenstwu zle sie ukladalo juz byli chyba w separacji i mieli syna ktory mial kolege. I pewnego razu tak sie stalo ze jego tata tak jak by sie cofnal w czasie i byl tym kolega i na nowo rozkochiwal w sobie zone chyba na koncu bylo jak grali w kosza na jakims turnieju.A pozniej...
Administratorzy chyba się nas obawiają :P Narobili syfu w stylu fb. Nie słuchają swoich lokatorów. Trzeba się stąd wynosić!!!!
Znacie, możecie polecić jakiś dobry thriller, niegłupi? coś jak Wyspa tajemnic, nieproszeni goście..
Główna bohaterka znajduje się na pogrzebie jakiejś starej babki, ta sprowadza na nią klątwę lub coś w tym stylu:) nie pamiętam... wiem tylko, że ta młoda bohaterka dręczona jest przez jakiegoś ducha/demona .... Końcowa scena przedstawia jak główna bohaterka czeka (chyba) na pociąg i zostaje wciągnięta z podziemi przez...
więcej