Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Zadający motyw ustala ile tytułów należy podać. Będzie sprawiedliwiej, bo będzie
można podać łatwy motyw i zażądać np 7 tytułów, albo podać coś ambitniejszego i
zażądać dwóch.
Czasem motyw jest zbyt banalny a czasem zbyt trudny, stąd ten pomysł. Wymaganą
liczbę piszemy w nawiasie, jak ktoś by nic nie napisał,...

Nie pamiętam dokładnie historii tego filmu ale ogólnie chodziło o to że nie lubiani nastolatkowie się na jakiejś imprezie chcieli zemścić na tych lubianych którzy im dokuczali w przeszłości i oni ich tam torturowali. Pamiętam że dziewczyna jakaś miała obciąć swojemu chłopakowi palec a potem chyba na inną dziewczynę...

ostatnio w tv oglądałem film jak jacys ludzie byli w mieszkaniu(rabusie?) i jeden z nich wział dziewczyne do pokoju i gwałcił na co jeden z jego kompanów wszedł do pokoju a ten co gwałcił mówi do niego ze ma poczekac na swoja kolej i miedzy nimi wywiazała sie bojka

Dotyczyl kobiety ktora przez caly film praktycznie opowiadala historie swojego zycia jakiemus mezczyznie (Powiedzial ze musi zdobyc jakos jej zaufanie, chyba w kwestii interesu?). Siedzieli oni w spokojnym, eleganckim, duzym pomieszczeniu (mozliwe ze przy pustym stole w kasynie?). Nie jestem pewien ale konczyl sie...

Witam.
Czy ktoś może mi podpowiedzieć jak skontaktować się z administratorem/moderatorem ? Chcę skomentować post na filmwebie, ale gdy klikam "wyślij", pojawia się informacja, że komentarz jest niezgodny z regulaminem serwisu. Przeczytałem regulamin i wciąż nie wiem w czym problem, dlatego chciałbym skontaktować się z...

więcej

Nie pamiętam tytułu, a chciałabym ocenić. Film jest o takim małzeństwie, któremu urodziły się bliźniaki chłopiec i dziewczynka, ale po porodzie okazało się, że dziewczynka ma zespół Downa więc ten facet powiedział żonie, że dziewczynka zmarła A tak naprawdę to oddał ja takiej pielegniarce, która miała ją oddać do...

więcej

Witam, zastanawiam się czy warto iść do kina na nowego Hobbita w sytuacji gdy nie oglądało się poprzednich dwóch części. Dodam że widziałem trylogię Władcy Pierścieni.
Nie jestem jakimś zapalonym fanem, "WP" mi się podobał i chciałbym się przejść do kina na coś podobnego... no i jest Hobbit. ;) Wiadomo że lepiej...

Film był w telewizji w latach 80tych. Pamiętam tylko że była jakaś sekta, członkowie chodzili ubrani chyba na biało, poza tym było sporo scen erotycznych, wskutek czego zostałem wyrzucony z przed telewizora:). Kojarzy ktoś tytuł?

Oglądałam film lub czytałam ksiązkę o młodej dziewczynie która była opiekunką dwojga małych dzieci. Wyjechała z nimi do ich ciotki i ona zapomnała ją z młodym arystorkatą. Spotykali się a potem byli i sie hajtnęli. Jaki to tytuł? Pomóżcie.

czy ma ktoś wiedzę jak zdobyć lub posiada film Chimeres: http://www.imdb.com/title/tt2318564/
z góry wielkie dzięki za pomoc