Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cześć szukam filmu i z tego co pamiętam była to krótkometrażówka. Jedyne co pamiętam to że jakieś małżeństwo jechało samochodem chyba przez las i zatrzymali się w miasteczku w którym żyły zmarłe gwiazdy jak Elvis Janet Joplin itp ale kiedy chcieli opuścić miasteczko to mieszkańcy usiłowali ich zatrzymać.

Zakładam nowy temat i jeszcze raz proszę o pomoc w znalezieniu filmu.

Podsumowując, co wiem:

1. Film na pewno skandynawski, chyba fiński lub norweski, z nurtu tzw. naturalizmu.
2. Oglądałem go chyba w połowie lat 90-tych na "dwójce" być może w jakimś cyklu filmowym (Kocham kino czy coś takiego).
3. Był...

byle dobre i w napięciu aby cos sie dzialo ;p

ff blg,bkrmbemtr bmbrbmtrmb

witam

szukam filmu o dwóch chłopakach którzy są zakochani w jednej dziewczynce
jak są dorośli to jeden chłopak własnie był z tą dziewczyną ten film leciał z 5-6lat temu na polsat tylko tyle pamiętam ;/

Znacie jakieś filmy z polskim lektorem o chorobach psychicznych?

Jakie propozycje nieoczywiste - to znaczy gdzie tzw. diabeł nie jest pokazany wprost?

Jak 9 wrota, nie ta nowa sieczka dla gimbów.

Witajcie! Od kilku dni bezowocnie poszukuję filmu, który widziałam ładnych parę lat temu. Film ten opowiada o kobiecie w ciąży, która zaprzyjaźnia się z inną ciężarną (która tę ciążę udaje). Pamiętam scenę, kiedy oszustka wpadła na pomysł udawania ciąży, jak zmieniała wielkość brzucha. Następne moje wspomnienie to...

Akcja filmu rozgrywa się w zaśnieżonym miejscu (nie pamiętam gdzie) dwa zaprzyjaźnione małżeństwa spędzają czas. Zaplanowali wcześniej że będą wyścigować się na skuterach śnieżnych i Patrick (bo chyba tak miał na imię) uszkodził skuter tej drugiej pary chcąc ich zabić. Jego żona zaproponowała żeby jednak wyścigować się...

więcej

Oddajcie mi kokpit!!! beznadzieja ten nowy wygląd ;/