Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, :)
wiele lat temu oglądałam film o chłopcu imieniem Jacob. Niestety nie pamiętam tytułu, a chciałabym teraz jeszcze raz go zobaczyć. Chłopiec ten był w jakimś ośrodku dla dzieci krzywdzonych, pracownicy tego ośrodka próbowali dowiedzieć się co działo się w jego domu, ale on był zamknięty i przestraszony....

Szukam komedii, w której główny bohater idzie do szkoły i musi zaliczyć każdą klasę po kolei w krótkim czasie. nie pamiętam dokładnie, ale był to warunek aby to on przejął firmę po ojcu a nie jego brat, który przegrywa z nim w turnieju pod koniec filmu. W jednej z klas podstawowych poznaje piękną nauczycielkę, która...

więcej

Znacie jakiś film podobny do "Romeo musi umrzeć" Bardzo mi zależy żeby był w podobnym stylu :)

Witam,
Film oglądałem baaardzo dawno temu i niewiele pamiętam, ale bardzo zależy mi na odszukaniu go :) Dotyczyl kobiety ktora przez caly film praktycznie opowiadala historie swojego zycia jakiemus mezczyznie (Powiedzial ze musi zdobyc jakos jej zaufanie, chyba w kwestii interesu?). Siedzili oni w spokojnym,...

Na końcu główny bohater gra w szachy z synem. Każda figura szachowa ma inny smak. Wspolnie rozpoznają te smaki. Są w tym świetni. W międzyczasie za oknem restauracji pojawia się ukochana naszego bohatera z przed lat.

Siemka,poda ktos tytul filmu o rodzenstwie,co ciagle mieszkalo u kogos innego? Byl to chlopak i dziewczyna (rodzenstwo) chlopak byl madry ,i pamietam ,ze raz zamieszkali u mezczyzny z hodowlą wężow

Witam

Poszukuję nowych filmów i seriali, których akcja toczy się w Nowym Jorku. Filmów szukam raczej lekkich, nie jakieś thrillery czy horrory (chociaż jeśli miasto jest ładnie przedstawione to możecie podawać).

Szukam coś w stylu "To tylko Seks" albo serialu "Plotkara" - tam to miasto jest fajnie przedstawione....

więcej

Wie ktos moze skad wziac ten film z dubbingiem pl. Wiem ze byla wersja z dubbingiem bo mialem kiedys na VHSie

Poszukuję filmu, który widziałam kilka lat temu. Wydaje mi się, że mężczyzna (mąż?) prześladuje kobietę (żonę?), próbuje ją zastraszyć i zabrać jej dziecko. Pamiętam jedną ze scen, która rozgrywa się na cmentarzu, kobieta biega wkoło ponieważ widzi między grobami biegnące dziecko (swoją córkę?), jest to chyba jakaś...

Hejoo wszystkim ;) Poszukuję pewnego filmu, który oglądałam dawno, dawno temu. Główną bohaterką była blondynka, która mieszkała z głupimi modelkami i pewnego razu gdy podglądała mężczyznę który mieszkał naprzeciwko zobaczyła jak morduje on kobietę i dalej nie pamiętam ale wiem, że na koniec byli razem. xd Chciałabym...

więcej