Siemka. Nie mogę sobie przypomnieć tytułu filmu... była wieś czy tam miasteczko w którym był zakaz imprez i ogólnie tańca z powodu jakiegoś wypadku w który zginęły osoby chwilę po imprezie. Był sobie gostek i babka i oni tego prawa nie przestrzegali. Tyle pamiętam, jakieś sugestie? Pamiętam jeszcze że na końcu odwołano...
więcej
Szukam tytułu filmu z ostatnich lat. Opowiada on historie grupy ludzi która zostaje uwięziona w budynku w którym czeka na nich wiele pułapek. Ponadto pomieszczenia w tym budynku ciągle się zmieniają.
Tytuł miał coś wspólnego z geometrią.
Witam!
Daaawno temu oglądałem film (najgorsze jest to, że nie wiem, jaki to gatunek.. może nawet sensacyjny? Naprawdę nie mam pojęcia ;/), w którym w jednej z końcowych scen bodajże główny bohater ma przed oczami drugiego bohatera (chyba "złego", ale nie jestem pewien), który jakby "w blasku" wchodzi na wenecką...
Witam,
Staram sobie przypomnieć tytuł filmu ale nie udaje mi się to.
Może ktoś skojarzy?
Zaczynało się jak jakaś kobieta miała sąsiada małego chłopca i on znika w niewyjaśnionych okolicznościach.
Na dachu w śniegu znajduje jego ślady, które prowadzą na jego skraj.
Zaczyna prywatne śledztwo.
To się dzieje...
Poszukuję jakichś filmów, w których demony grają główną rolę. Chodzi mi głównie o walkę pomiędzy aniołami a demonami i żeby właśnie one wygrywały. Może też być coś w stylu, że główny bohater jest synem Szatana i człowieka i też walczy z różnymi stworami.
po latach poszukuje filmu z Eddiem Murphy w którym był jakimś więżniem i strażnik który nie umiał liczyć liczył więzniów kamyczkami ,był murzynem .
Witajcie. Szukam następującego filmu: trójka młodych ludzi zostaje uwieziona na krzesełkowym wyciągu narciarskim... Dwie dziewczyny i chłopak. Jest noc, wyciąg zamknięty, nikt nie zauważył, ze oni jeszcze chcieli zaliczyć ostatni zjazd... Próbują jakoś zejść, bez powodzenia, bo krzesło jest b.wysoko. Odmrożeni,...
Witam. Kiedyś na stacji AXN leciały filmy katastroficzne, wśród nich był film gdzie księżyc strasznie szybko zbliżał się do ziemi, można było go zobaczyć stojąc na ulicy, nagle się przepołowił, powstawały różne anomalie pogodowe, samochody podnosiły się do góry. Może ktoś kojarzy?
z gatunku sci-fi lub thriller.
Filmy, które cenię to:
Obcy
Terminator
Odmienne stany świadomości
Siedem
Miraż
Zagubiona autostrada
Oczy szeroko zamknięte
Wehikuł czasu
Planeta małp
Kruk