Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Film opowiadał o dziewczynie(ok 20 lat?) odnalazła swojego ojca po wielu latach(czy jakoś tak) i się zaprzyjaźnili. I on miał lekką obsesję na punkcie jakiegoś skarbu. I chyba chciał właśnie tej swojej córce go dać, bo ogólnie był już dość stary, a za bardzo niczego się nie dorobił. W końcu razem z córką udali się nocą...

więcej

2 lata temu na HBO oglądałam film. Film był o groźnym gangsterze który aby zdobyć wizę dla córki wydał ją za mąż za obcego jej mężczyznę. Później wylatują na rajską wyspę gdzie spędzają miesiąc miodowy i z czasem się w sobie zakochują. Jednak podczas miesiąca miodowego córka gangstera zostaje porwana przez jego...

Znaczy się typu Disneya albo coś.
Mam moze 21 lat ale cóż czasem se wracam do takich seriali ;p

np. Coś jak h2o wystarczy kropla albo Hannah Montana czy czarodziejki z cos tam coś tam hehe ;p

witam poszukuję filmu lecz niestety pamiętam tylko drobny fragment
film chyba opowiada o rodzinie w której jest matka i dwoje dzieci syn i córka
fragment który pamięta mówi o tym że młoda córka coś zrobiła nie tak po czym matka kazała swojemu synowi topić córkę w wannie aż nie zrozumie konsekwencji swego czynu może...

więcej

opowiada jak wilkolaki atakowali żołnierzy a na koncu w takiej chatce wybuch gazu je uśmiercil,kojarzy ktos?

Witam.
Od dawna szukam filmu, baśni gdzie najbardziej zapadła mi w pamięci scena, gdzie silny cyklop pomaga w jakiejś wyprawie pewnej grupy. Ginie zmiażdżony wielkimi wrotami próbując je powstrzymać przed zamknięciem aby jego towarzysze mogli uciec.
Tyle co pamiętam, ale w głowie zapadł mi klimat baśniowy z całego...

więcej

Film w którym spadł meteoryt do morza a pod nim była jaskinia w której indiański wódz schował oczy poległych wojowników a żeby się tam dostać trzeba było skoczyć z wysokiej skały do oceanu na płyciźnie w której było wejście do jaskini "dziura". Był tam jeszcze jakiś biały człowiek który tam skoczył jak w legendzie...

Szukam filmu podobnego do filmów siła i honor karmazynowy przypływ lub polowanie na czerwony październik

Poszukuje tytulu filmu. Bohater zostaje zastapiony swoim klonem, po celowo spowodowanym przez "kogos" wypadku. Gdy wraca do domu okazuje sie ze rodzina nie zauwazyla roznicy i przyjela klona jak prawdziwa osobe. Bohater za wszelka cene probuje dowiedziec sie co jest grane, dlaczego ktos chcial go zabic,nadal probuje i...

więcej

Cześć, poszukuję seriali skandynawskich. Nie chodzi mi jednak o seriale kryminalne, ale o obyczajowe (romanse). Szukałam na internecie, ale zawsze znajduję seriale kryminalne. Skandynawowie najwyraźniej, albo nie kręcą seriali obyczajowych, albo ich nie promują. Jeśli coś znajdziecie, piszcie.