Szukam filmów romansów, gdzie dziewczyna jest niepełnoletnia a mezczyzna starszy gdzies miedzy 25 do 40 lat. Ciekawią mnie tez filmy w ktorych dziewczyna zakochuje sie w swoim porywaczu.
Witam, Poszukuje filmów podobnych do High Fidelity - interesuje się starym sprzętem audio i winylami. Wiem, że kiedyś widziałem podobny film na FilmBoxie czy jakimś innym kanale, ale nie pamiętam tytułu - to nie musiała być koniecznie komedia, ale goście zajmowali się wzmacniaczami i kolumnami głośnikowymi, bardziej...
więcejO dziewczynce z biednej rodziny. Miała lakierki, chyba czerwone(charakterystyczne w filmie). Pochodzili chyba z indii ale nie jestem pewna. pamietam tez ze mieli bardzo surowe szkoły. była scena w ktorej wszyscy wyszli przed i ustawiali sie w rzadkach..
Witam , szukam filmu animowanego dla dzieci gdzie występowały takie jakby włochate stworki (ten który grał główną rolę był pomarańczowy) , potem zjawił się jakiś inny stwór i wybudował fabrykę w miejscu gdzie oni mieszkali (to był jakiś las czy coś) więcej niestety nie pamiętam, nazwa filmu chyba zaczynała się od...
Dawno temu oglądałem w telewizji pewien film.
fabuła: Pewien złodziej włamuje się do (starego) kościoła, a następnie wycina obraz z ołtarza (chyba głównego) . Wymyka się niezauważony po czym ten obraz chowa do długiej metalowej rury (podobnej do szlabanu) i odjeżdża.
Jeśli ktoś wie jaki to tytuł filmu to proszę o...
Witam Poszukuję filmu który widziałem jakiś czas temu i chciał bym obejrzeć go ponownie opowiada on o o hotelu w którym gości zapraszano do kuchni i tak jakby na niby z nimi tańczyli i nagle i zabijali nożami, sprawą zaginięć zainteresował się detektyw bo trop zawsze kończył się w hotelu. Gatunek filmu jak się nie mylę...
więcejSzukam filmów romansów, gdzie dziewczyna jest niepełnoletnia a mezczyzna starszy gdzies miedzy 25 do 40 lat. Ciekawią mnie tez filmy w ktorych dziewczyna zakochuje sie w swoim porywaczu.