Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam,

Zależy mi na wersji z (moim zdaniem) najbardziej pasującym do tego filmu lektorem.
Proszę o kontakt na venom.pl1@WuPe.PeeL
Może być vhs, dvd, inny nośnik.

Wersja z Markiem Lelkiem na dvd nie jest zła, ale jak ktoś oglądał Szklaną pułapkę to chyba zrozumie, że męski głos jest tylko jeden :D

Poszukuje filmu o dziewczynie mieszkającej obok przystojnego chłopaka, który cały czas sprowadza do mieszkania różne dziewczyny i nie daje jej spać (chyba wiadomo z jakiego powodu ;) ). Po jakimś czasie jednak się przyjaźnią i na końcu zakochują. Bohaterowie mają pewnie ok 20 lat i akcja jest rozgrywana w USA. Proszę o...

więcej

Poszukuję jakieś fajnej komedii, coś jak Jump Street, ale niekoniecznie. Czekam na jakieś propozycje.

Poszukuję jakieś fajnej komedii, coś jak Jump Street, ale niekoniecznie. Czekam na jakieś propozycje.

Witam :)
Szukam filmu w którym było trzech braci. Jeden z nich zginął na wojnie, a drugi pomimo zakazu dowódcy chciał pojechać do niego i mu pomóc. Trzeci z nich jest głównym bohaterem i zostaje snajperem, pracuje na zlecenie (na początku odmawiał ale go zastraszyli czymś związanym z jego bratem) . Spotyka dziewczynę...

więcej

No więc mniej więcej 5 lat temu na polsacie leciał taki film świateczny. Bohaterka to dziewczynka, dziewięcioletnia tak mniej więcej. Mieszkała w bogatym hotelu/apartamentowcu z mamą i nianią albo babcią. Pamiętam, że niania i dziewczynka się bardzo dobrze dogadywały, i była taka scena gdzie razem chodziły po sklepach....

więcej

Witam,
jakiś czas temu przypomniał mi się film który oglądałam w dzieciństwie jednak nie pamiętam tytułu. Film opowiadał o mężczyźnie, który spiesząc się do swojej dziewczyny zginą w wypadku samochodowym. Trafił do nieba. W niebie dostał drugą szansę powrotu na ziemię. Zapomniano jednak aby podać mu zastrzyk po którym...

więcej

Witam. Szukam pewnego filmu - pamiętam go jak przez mgłę.

Film dość mroczny - może mieć około 10 lub więcej lat.

Przypominam sobie jedynie to, że jeden z bohaterów ma w domu komputer i tenże komputer zawładnął nim - połączył się z człowiekiem za pomocą czegoś w stylu układu nerwowego.

Gdzieś świta mi...

Tylko produkcje z lat 1990-2014
Nie amerykańskie. Najlepiej filmy z krajów europejskich czy Japonii

1. Film o miłości, gdzie pokazany jest rozwój miłosnej relacji między postaciami.
Gdzie pokazany jest początek ich znajomości i to jak przeradza się ona w miłość.
Żadne romanse dla nastolatków czy filmy bazujące...

więcej

Znacie podobne filmy do Sztorm Stulecia ?