-Czerwone auto na samy początku jak tylko zaczyna się film (taki jakby garbus czy coś)
-Chłopka jest w wojsku albo w jakiejś szkole na pewno z dala od rodziny (scena w szatni on dostaje od
kogoś list albo paczkę)
-wraca do domu i kiedy ktoś z rodziny otwiera mu drzwi stoi on w nich z dziewczyną i oznajmia że jest...
Chyba wszyscy użytkownicy już wiedzą w jak strasznym stanie jest FW i jak bardzo głęboko w dupie ma nas redakcja. Setki razy czytałem opinie że FW schodzi na psy i że jeżeli nie zmieni się na lepsze to ludzie będą przestawać go używać.
I wtedy wpadłem na taki pomysł (pisałem o tym zresztą już tutaj:...
Czy ktoś zna i poleci jakiś film komedie romantyczną, świąteczną jak np Sylwester w nowym jorku, najpiękniejsza gwiazdka czy zastępstwo z niespodzianką, bądź klimatyczne jak I tak i nie.
Mój Tata oglądał kiedyś, bardzo dawno temu horror i bardzo chciałby sobie przypomnieć/obejrzeć go ponownie. Podam wszystkie szczegóły które pamięta:
Wstępne informacje:
Tato ww. horror oglądał w (około) 1977 roku, twierdzi że był wtedy w miarę świeży (czyli rok produkcji wypadałby na wczesne lata 70'). Był...
Jak w tenacie ;-) Od jakiegoś czasu jestem w Niemczech i czasy kiedy można sobie było wybrać "co się chce" się skończyły (tu nie ma co ryzykować ściąganiem :P). Natomiast na youtube baza filmów czy to z napisami czy z lektorem jest strasznie uboga (angielski mój nie jest perfekcyjny, więc średnią przyjemnością byłoby...
więcejCześć. Szukam filmu, w którym pewna dziewczyna ma przyjaciółkę, a niebawem dołącza do nich inna (która pojawia się w prologu) Jest zła, zabiła główną bohaterkę wciągając w to jej najlepszą przyjaciółkę. Matką morderczyni była pijaczka, którą wykorzystywała jak chce. Aha, i chyba jeszcze ojciec głównej bohaterki chciał...
więcejWitam Poszukuję filmu który widziałem jakiś czas temu i chciał bym obejrzeć go ponownie opowiada on o o hotelu w którym gości zapraszano do kuchni i tak jakby na niby z nimi tańczyli i nagle i zabijali nożami, sprawą zaginięć zainteresował się detektyw bo trop zawsze kończył się w hotelu. Gatunek filmu jak się nie mylę...
więcejSzukam filmu o czarnoskórej dziewczynce która zmieniła życie jakiegoś faceta, chyba jakiegoś sportowca bodajże boksera.
Szukam filmu o nastolatce, której matka chciała zeby córka tańczyła w balecie a ona sama wolała grać w baseball.