Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Bohater jest chyba podejrzany o morderstwo, którego nie popełnił. Jest chyba redaktorem albo copywriterem. Wiele scen rozgrywa się na klatce schodowej w biurowcu. Pomaga mu jakaś laska, oczywiście. Film zdecydowanie powojenny.

Film opowiada o dziewczynie (jej imię to bodajże Eve), która ma między innymi problemy z anoreksją i uciekła z zamkniętego ośrodka. W pogoni za swoją pasją, którą jest muzyka, spotyka chłopaka, który gra w zespole muzycznym na gitarze (nosił okulary). Niestety tylko tyle pamiętam z zapowiedzi tego filmu. Zapowiedź tę...

więcej

Film to wlasciwie taki thriller o porwaniu synka
matka caly czas probuje odnalesc synka ale jej sie nie udaje jednak pewnego razu przychodzi na komisariat policji i zglasza o tym.
kurde wiecej nie pamietam ;/

https://www.youtube.com/watch?v=CNfl6ldZFPQ

Ten film widziałam już jakiś czas temu w tv. Pamiętam tylko, że był to kryminał (chyba z lat 90.). Fabuła dotyczyła morderstw atrakcyjnych kobiet. Główny bohater i jedna z niedoszłych ofiar - kelnerka, przyszykowali pułapkę na mordercę, którym okazał się rudy mężczyzna, zaczesujący włosy w "kaczy kuper". Chodził on po...

więcej

Czyli to co oglądaliśmy i na co chodziliśmy do kina w tym roku. Krótki klimatyczny filmik mojego autorstwa. Mam nadzieję, że się spodoba.

https://www.youtube.com/watch?v=ofNRuJv-mpc

FIlm zaczyna sie tak, ze dzieci graja w karty. Sa one chyba w niebie w jakiejś poczekalni do przyjscia na swiat. Nagle jedno z nich nie chce sie urodzic. Wtedy jakas osoba bierze to dziecko na swiat i ma za zadanie przekonac je do zmiany decyzji.

Witam
czy ktos z Was kojarzy moze taki w sumie dosc stary film gdzie pewnej matce porwano synka (mial moze z 5 lat) a po parunastu latach pojawil sie w ich domu chlopak podajacy sie za tego uprowadzonego syna. Facet ktory jest obecnie z matka tego syna cos podejrzewa ze to oszukaniec. Jakos poszli na zamarzniete...

Witam.Szukam tytulu filmu ktorego akcja rozgrywala sie w jakiejś akademii artystycznej.Były sceny jak studenci uczą sie aktorstwa,grania na instrumentach i tańca.Jedyną scene która pamietam dosc dokladnie to ta w ktorej jakis chlopak po tym jak sie dowiedzial ze nie przeszedl jakichs tam egzaminow z tanca omal nie...

Hej, juz od jakiegos czasu powraca mi scena z jednego filmu, ale za nic nie moge skojarzyc co to bylo. Mianowicie, w ostatniej scenie filmu glowny bohater spoglada na zdjecie ludzi ktorych zabil i uswiadamia sobie, ze jest jeszcze jedna osoba, ta ktora zrobila to zdjecie.... Dziekuje za kazda odpowiedz