Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam westernu. Film raczej stary.
Do miasta przybywa banda złych ludzi, którzy terroryzują miasto. Mieszkańcy nie mogą nic zrobić, ponieważ ich życie było czymś w rodzaju czyśćca. Pojawiała się też kobieta, która zabierała grzesznych na cmentarz ( chyba ) i tam trafiali oni do piekła.

Witam, pamiętam tylko, że był on o chłopakach którzy grali chyba w CS, i wygrali pewien turniej na którym dostali nowo wyprodukowaną grę w którą mieli zagrać ale gdy ją odpalili spaliły im się płyty główne i dostali jakby jakieś moce resztę słabo pamiętam.

Film raczej z 21 wieku, o mężczyźnie, którego córka i żona w wyniku wypadku znajduje się w stanie wegetatywnym, pod aparaturą podtrzymującą życie. Zamyka je w schronie (piwnicy?) i znajduje sobie kobietę bardzo podobną do poprzedniej, mającą córkę.

Upodabnia ją jeszcze bardziej na różne sposoby, pamiętam fakt, że...

więcej

Jesienią leciał w TV, załapałam się na chwilę w końcówce. Ktoś (chyba podeszły wiekiem) miał zaklętą księgę, którą rzucił w powietrze, a ona leciała. Koło niego byli dziecięcy bohaterowie. Film wyglądał ciekawie, ale nie chciałam oglądać samej końcówki. Film ma jednowyrazowy tytuł, dość dziwny - słowo, które nie...

Witam serdecznie, chciałbym poznać tytuł filmu, który przed laty oglądałem. Młodzieżowy horrorek ...taki trochę sf. Fabuła dzieje się w szkole, w której nauczyciele zamieniają się w "obcych" (w takie kosmiczne potworki), no i jak nie trudno się domyślić młodzież staje do boju :).
To film z końca lat 90-tych ..tak mi...

więcej

w stylu Waterloo, mogą być z la 30,40,50,60,70 aby były o tamtych wydarzeniach

Najlepszy film jaki oglądaliście w tym roku to ... ?

Witam forumowiczów jak większość mam problem z odszukaniem filmu - był to rosyjski film oglądałem na kanale Wojna i Pokój sensacyjny , piękna seksowna aktorka. Jak James Bond , wysyłała na tamten świat kolejnych wrogów , kończy się sceną walki bodajże w schronie atomowym lub silosie atomowym . Dużo walki wręcz ,...

Witam poszukuje filmu na poczatku jest maly chlopiec ktory zajmuje sie ogrodami z konkubentem mamy jada do dworku w ktorym chlopak podchodzi sie napic z takiego zrodelka po czym podbiega dziewczynka i go caluje , potem ta dziewczyna z tym chlopcem uczy sie tanczyc pod nadzorem babci , nastepnie jest jakis bal czy...

Witam ponownie w moim oduczuciu rok owy obfity był w tym gatunku a według mnie naj trafia do :
1 Interstellar Mój Naj Naj
2 The Signal
3 Na Skraju Jutra
4 Strażnicy Galaktyki
5 Godzilla
6 Najważniejsza bo moja ulubiona ekranizacja Ewolucja Planety Małp
A wy jakie macie swoje naje ??