Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

W moim uznaniu mimo suchego i skąpego roku w tym gatunku, ekranizacje poniższe zasługują na miano dobrych:
1 Babadook
2 Między ziemią a piekłem
3 Tusk
4 Alien Abduction
5 Wer
6 Klątwa Jessabelle
A wy co sądzicie podawajcie swoje naj naj liste horrorów czekamy

Cześć wszystkim ^^ mam pytanie,... kiedyś oglądałam film i kompletnie nie pamiętam tytułu. Fabuła polega na tym iż jest chłopak, który był absolwentem szkoły w której uczy się jego siostra i w czasie jak byli razem w szkole, została ona zaatakowana przez jakiś bandytów, no i on jako że znał cały rozkład szkoły tunele...

więcej

Miałem fife 14 i the sims 4. Wszystko było fajnie i kiedy chciałem sobie pograć w te gry to wyskoczyło mi, że mam aktywować grę. Kod nie działa bo był już wcześniej użyty przeze mnie. Fifa zniknęła mi po około 5 miesiącach użytkowania a simsy po około 4. Reklamacji złożyć nie mogę, gdyż nie mam paragonu. Widziałem, że...

więcej

Film był o leku dzięki któremu w ludziach zanikały uczucia, co miało być użyte żeby zakończyć wojnę. W wszyscy którzy przejawiali jakiekolwiek oznaki uczuć zostali paleni. Główny bohater jest jednym z wyszkolonych agentów którzy mają za zadanie uniszkodliwić osoby nie biorące leku, lecz po pewnym czasie staje po...

Hej, juz od jakiegos czasu powraca mi scena z jednego filmu, ale za nic nie moge skojarzyc co to bylo. Mianowicie, w ostatniej scenie filmu glowny bohater spoglada na zdjecie ludzi ktorych zabil i uswiadamia sobie, ze jest jeszcze jedna osoba, ta ktora zrobila to zdjecie.... Dziekuje za kazda odpowiedz

Witam,
Znacie jakieś filmy w których dialogi są cyniczne oraz sarkastyczne. Z poczuciem humoru- tym czarnym jak i inteligentnym. /co się nie wyklucza-chyba?/

Grupa obcych sobie ludzi spotyka się w restauracji w odpowiedzi na zaproszenie od swojej byłej. Owa była łączy ich wszystkich. Później przez cały film opowiadają jak to byli z tą byłą i jak do tego doszło...

Witajcie,
szukam serialu, który oglądałem będąc jeszcze w przedszkolu lub zerówce w latach 86-90.
Pamiętam, że serial ten zaczynał dość tajemniczo tj. z początkiem każdego odcinka był taki moment jak nocą, na wodzie było widoczne jakieś dziwne światło i z tego co pamiętam ktoś ręką jak je dotknął to tym rozpoczynał,...

więcej

Witam!
Może ktoś poleci jakiś dobry film gdzie bedzie to co tygryski lubią najbardziej, pieniądze, piękne kobiety i szybkie samochody możę też jakiś kontekst miłosny. Chciałbym po obserwować sobie zachowanie aktorów którzy odgrywaja prawdziwych twardzieli.

Witam. Piszę pracę na studia i potrzebne mi filmy gdzie kobiety elegancko się ubierają lub klasycznie. Szpilki, krótka spódniczka, rajstopy, pończochy, żakiet, marynarka coś w ten deseń, lecz musi mieć to odniesienie do sfery pożądania wśród mężczyzn. Najlepiej jakby w tych filmach ubiór tych kobiet miał wpływ na płeć...

więcej