Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam.

Szukam filmów takiego typu jak podane w opisie.
Nie koniecznie musi być o miłości, raczej o nastolatkach. Trochę ich widziałem .

Informuje, że "komedie" typu american pie mnie nie interesują.

Filmy typu "jestem numerem cztery" jak najbardziej też pasują. Jak wspomniałem, przede wszystkim ma być o...

więcej

Leciał napewno na RTL 7 pod koniec działalnosci tejże stacji czyli bodajże był to 2002 rok. Pamiętam z niego jedynie tyle, że opowiadał o seryjnym mordercy w dłuższych włosach (na 90%), pamiętam że był poszukiwany przez policję, zjawiał się raz na jakiś czas dokonując mordu. Pamiętam, że zabił sklepikarza nożem, który...

więcej

Szukam filmu, w którym starszy mężczyzna zostaje wysłany do domu starców przez swoje dzieci, lecz po jakimś czasie ucieka z niego i udaje się do swojego domu. Jednak na miejscu okazuje się, że dom został sprzedany patologicznej rodzinie, a on zamieszkuje w garażu/składziku w pobliżu domu.
Będę wdzięczny za pomoc.

nie mogę sobie przypomnieć tytułu filmu.
jest dość stary, chodziło o to, że w jakimś miasteczku urodziło się ileś blondwłosych dzieci, które wszędzie chodziły parami, ale jeden chłopiec pary nie miał... nie pamiętam nic więcej, tylko jak tak szli przez wioskę i ludzie się ich bali...

Francuska komedia o 2 chłopakach ze wsi trafiających do miasta. Jeden jak się naćpał, zobaczył laleczkę Chucky. 2000 któryś rok. Tylko tyle pamiętam.

w Sumie o wiedźmie która była człowiekiem ale żyła trochę dłużej na początku byla ona mieszana w charakterze niby była zła ale miala coś w sobie z dobra nie chciała tego okazać ponieważ była smutna . Później było coś takiego że zjawił się łowca który polował na takie różne istoty oni sie chyba w sobie zakochali a...

więcej

Oglądałam jakiś czas temu film, nie pamiętam tytułu i nie oglądałam do końca. Pamiętam tyle, że gwiazdor uczący się w szkole średniej (bogacz) podarował zwykłej dziewczynie czerwone porsche kabrio. Poprzedniego wieczoru spytał się jej jaki lubi kolor a następnego dnia zobaczyła na swoim podjeździe te auto z...

Pamiętam tylko, że taka całkiem normalna dziewczyna wprowadza sie jako lokatorka do modelek. Mają okno z widokiem na mieszkanie przystojnego faceta i (chyba) myślą ze on zamordował jakąś panienke. Nie wiem niestety nic więcej.. kojarzycie taki film? To byla chyba komedia.

Każdemu zdarzy się trafić na film który uważa za genialny, będący wiele niedoceniony przez użytkowników portalu filmweb. Mi zdarza się to najczęściej z filmami podkategori komedia. Podrzucicie po jednym tytule który pasuje do powyższego opisu?

Szukam porządnych filmów dla całej rodziny. Idealnie, gdyby niosły mądre przesłanie, były wzruszające i wciągające. Pomijam znane hity i animacje. Może znacie filmy podobne do następujących: seria o Niani McPhee, Bracia (o tygrysach), Wojna guzików, Opowieści z Narnii, Pani Doubtfire, Willow...?