Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

witam.
szukam filmow o chorej milos i. cos typu 'obietnica' Polski film. Szukam filmow typu, ze koles zaboja dla swojej dziewczyna ludzi. Czy ze koles zabawia sie z matka kolegi itd.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam, poszukuję filmu który widziałam kilka lat temu w telewizji, niestety pamiętam tylko fragment. Akcja dzieje się w XVI-XVIII wiek. Pamietam że, była wojna/bitwa między Francją a jakimś państwem (wydaje mi sie ze Indie albo coś w tych klimatach). Władca drugiego kraju był młody i w jego imieniu rządziła regentka,...

więcej

Proszę was o propozycje dobrych filmów akcji, o spiskach na skalę światową, tajnych organizacjach (typu illuminati), ot rozrywka w czystej postaci. Z góry dziękuję za wszystkie sugestie!

Nie wiem czy to tu powinnam coś takiego pisać xD ale szukam filmu :) Kiedyś oglądałam film był w nim taki sławny chłopak który grał na gitarze i była taka dziewczyna. Na początku filmu była chyba impreza w jego domu potem pod koniec imprezki on zagrał solo na gitarze a ta dziewczyna wpatrywała się w niego. Wiem też że...

więcej

Hej zapraszam Was do oglądania mojego filmu, który powstał w wakacje niżej podaje link:

https://www.youtube.com/watch?v=V8Lrh0nk6GE&feature=youtu.be

Z góry dziękuję. Pozdrawiam Danny Ocean :)

Witam.
Od kilku dni poszukuję filmu, który widziałem parę lat temu. Nie pamiętam zbyt wiele ale główne wydarzenia zapamiętałem tak :
Wybucha epidemia jakiejś choroby/wirusa a władze otaczają ten teren specjalnym murem (zapamiętałem charakterystyczną scenę, w której podczas zamykania bramy ktoś wkłada tam rękę,...

Przypomniał mi się fajny film o miłości. Pewien chłopak jakoś poznał dziewczynę i ten chłopak urządził imprezę w swoim domu pod koniec imprezki zagrał solo na gitarze. Dziewczyna wpatrywała się w niego i słuchala. Nie pamiętam co było dalej nie umiem pisać co było po kolei w filmie ale pamiętam też, ze ta dziewczyna...

więcej

bardzo zależy mi na znalezieniu filmu. była to komedia, główny bohater musi zacząć edukacje od podstawówki w przeciwnym razie jego ojciec przepisze komuś innemu hotel czy coś takiego