Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

ostani naszła mnie chęć oglądać filmy o szpiegach agentach itp
głównie chodzi mi o filmy podobne do "salt" o całej seri "bourne'a" polecicie coś ?

Witam,

Mama nadzieje że wątek wcześniej nie poruszany. Wraz z premierowymi pokazami powieści Tolkiena - Hobbit. Pojawił się u mnie, nie po raz pierwszy już, ciekawy wątek.
Ekranizacja dokończonego przez syna wielkiego geniusza, wielkiego"hitu" pod tytułem Dzieci Húrina.

Wyraźcie się co myślicie czy ten temat...

Witam, poszukuje dość starego filmu gdzie młody chłopak ze śląska(chyba zgorzelec) zaczyna zarabiac jako chłopak do wynajecia za niemiecka granicą moze ktos kojarzy ten film jesli tak prosze o tytuł

Witajcie. Nie pamiętam ani aktorów ani tytułu filmu.
Czarnoskóry mężczyzna ginie ( możliwe że w wypadku z udziałem samochodu) i zostaje wzięty do nieba lecz okazuje się że umarł o kilka sekund za wcześnie więc zsyłają go z powrotem na Ziemię jako białego bogacza który właśnie miał zawał w wannie. Jako biały męczyzna...

więcej

szukam starego filmu hyba to byl thriler erotyczny pamietam tylko jedna scene z tego filmu szedl on napewno w telewizji dawno temu w kolorze:) ta scena to jak kobieta kocha sie z facetem a ona calujac go z jej ust wylania sie cos w rodzaju węża podobnego do węza i chyba zabija go szukalem go wszedzie i nic moze ktos z...

więcej

Są to raczej mniej znane filmy, dlatego proszę o porady do tych filmów które znacie i jak chcecie to ocene wg Was.

Moon
Koneser
Locke
Słaby punkt
Pokuta
Porachunki
Skóra w której żyje
Informator
Przebudzenia
Księga ocalenia
Przerwana lekcja muzyki
Grand Budapest Hotel
Pamiętnik

Z góry dzięki. Ocenami...

więcej

W którym rodzi się przyjaźń między chorym lisem (nie widzi i nie słyszy), który ma guza mózgu a młodym chłopcem. W scenie końcowej lis umiera. Jaki tytuł? Baardzo mi na tym zależy

Szukam filmu komediowego (dosyć kiepski film), który opowiada o chłopaku, który jest prawiczkiem i nagle rozsiewa się plotka, że ma wielkiego penisa, przez co wszystkie kobiety w miescie chca uprawic z nim sex. Z gory dzieki za odpowiedz

Wiem, że jest to ździebko głupie, ale ostatnio na mistrzach trafiłem na coś takiego:
http://mistrzowie.org/621079/Szuka-filmu
i tu pojawia się pytanie, czy wie ktoś może co to za film, tudzież, czy takie "dzieło" w ogóle istnieje? :D

Witam w sadze o predatorach obcych inzynierach istnieja sprzeczności, ktore chce aby ktos wyjasnil
1 w każdym filmie o predatorach bohaterowie zachowuja sie jakby 1 raz ich widzieli, kiedy ziemie odwiedzali juz w starozytnosci co moglo byc wytlumaczalne ze pamiec zaginela o nich ale pojawiali sie tez w pozniejszych...

więcej