Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Leciał jak byłem mały na jakimś mało odwiedzanym przeze mnie programie, opowiadał chyba o parze morderców i w pewnym momencie dorwał ich jakiś facet i na oczach mordercy katował jego kobietę, wsadzał jej w oczy palce i udawał jak nimi gada, ona żyła i krzyczała, oprawca się śmiał a tamten facet płakał, coś w tym stylu,...

więcej

W dzieciństwie oglądałem dość dziwny film na mało znanej stacji chyba TVP Puls czy jakoś tak, był tam chyba wątek o mordercach co w końcu zostali złapani przez jakiegoś gościa i kobieta mordercy była na jego oczach katowana w jakiejś fabryce, koleś wsadzał jej na żywca palce do oczu i bawił się jej głową jakby ona...

Dawno temu oglądałem film, który:
-1. Film przede wszystkim wyróżnia się dziwną muzyką podczas akcji. Muzyka totalnie nie jest adekwatna do tego co się dzieje na ekranie. Nie jest jakaś złowroga / dziwna, wręcz przeciwnie. Jest pogodna i radosna, a na ekranie np. gł. bohater bije się ze złym..
0. Film jest raczej z...

więcej

Poszukuje tytułu filmu. Jest to film prod. USA sprzed paru lat, który opowiada historię ojca pochłoniętego pracą. Syn pomaga mu wpaść na pomysł, jak zwiększyć sprzedaż w pewnym barze w stylu Taco Bell. Dzięki niemu ojciec zauważa, że ludzie lubią duże porcje (by dzielić się z rodziną). Film w temacie godzenia pracy z...

więcej

Umieszczajcie tutaj wasze najbardziej lubiane cytaty z filmów.

"Takie jest piękno muzyki: nie mogą ci jej odebrać…"
"That's the beauty of music. They can't get that from you..." - Skazani na Shawshank

"Zamierzam złożyć mu propozycję nie do odrzucenia."
"I'm gonna make him an offer he won't refuse." - Ojciec...

Szukam filmu gra tam czarnoskóry aktor, który udaje terrorystę a tak naprawdę jest agentem. Na samym początku akcja dzieje się chyba na bliskim wschodzie potem przenosi się do stanów gdzie ściga go policjant. Za namiar dzięki wielkie

Czy wam też wolno działa strona filmwebu ???

Film o 2 siostrach w ktorym jedna z nich wychodzi za maz i ma ubrac suknie swojej zmarlej matki jednak nie podobala sie jej i kazala przerobic.. Nic wiecej nie pamietam.. Kto wie jaki to film ? Help ..

Cześć. Chciałem Was zaprosić do pewnej zabawy. A mianowicie: Zadaniem jest wypisane minimum 5 filmów/seriali/gier które były wydane w Polsce w 2014 roku i okazały się najlepszymi.
Filmy (dysytrubcja w Polsce w 2014 r) - minimum 5
Seriale (dystrybucja [obojętnie od stacji] w Polsce 2014r) - obojętnie
Gry (dystrybucja...

więcej

bardzo, bardzo logicznych. Możecie coś polecić? Najlepiej seriale, ale film również może być.